Hyvät ruokatottumukset alusta alkaen

Hyvät ruokatottumukset alusta alkaen

Olemme avuksi, kun on aika siirtyä rintamaidosta kiinteään ruokaan ja mietit miten terveelliset ruokatottumukset opetetaan alusta alkaen. Kasvipainotteiset ateriamme ja lastenruokareseptimme tukevat sekä terveyden että ympäristön kannalta hyvän ruokavalion toteuttamista.

Pilkotut vihannekset

Uudet reseptimme yli 6 kuukauden ikäisille

Kokeile upouusia reseptejä 6 kuukauden, 8 kuukauden ja 12 kuukauden ikäisille! STEP-merkityt reseptit sisältävät runsaasti kasviksia ja juureksia sekä palkokasveista saatavaa kasviproteiinia. Hyvää sekä keholle että planeetalle!

Tutustu resepteihin
STEP pieni

Mitä tarkoittaa, että resepti on STEP-merkitty?

STEP-reseptit noudattavat sekä terveyttä että ympäristön hyvinvointia edistävää pohjoismaista ruokavaliota. Ravitsemusasiantuntijoiden kehittämät reseptit sisältävät runsaasti kasviksia ja niissä suuri osa proteiinista saadaan palkokasveista, kuten pavuista, linsseistä ja herneistä lihan osuuden ollessa pienempi.

Lisää STEP-merkinnästä
STEP_lapsi ja porkkanat

Lapset eivät tarvitse niin paljon proteiinia (kuin mitä luulet)!

Proteiinin saannista puhutaan nykyään paljon mediassa ja runsaammin proteiinia sisältäviä tuotteita ilmestyy jatkuvasti lisää ruokakauppojen hyllyille. Ei sinänsä ihme, sillä proteiini on tärkeää sekä kasvulle, immuunijärjestelmälle että solujen korjaantumiselle. Kaikki eivät ehkä tiedä eroa proteiinin ja proteiinin välillä. Ja on myös yleistä, että pienten lasten annetaan syödä liikaa proteiinia tarpeettomasti.

Lue lisää lapsista ja proteiinista
STEP_isä ja lapsi_video
Autamme sinua!
Planeetta kasviksista

Visiomme tulevaisuuden lasteruoalle

Visiomme on, että kaikilla lapsilla on mahdollisuus kasvaa ja kehittää elinikäinen rakkaus sellaiselle ruoalle, joka tekee hyvää sekä terveydelle, että planeetalle. Tulevaisuutemme on lapsissa ja myös ruoan tulisi ehdottomasti olla osana edistämässä lastemme hyvää tulevaisuutta.

Lue lisää visiostamme

Kasvispainotteiset ateriamme kaupan hyllyssä

Nämä luomuateriat noudattavat pohjoismaista ruokavaliota ja sisältävät proteiinia palkokasveista!