Tuotteet

Kaikilla on oikeus hyvään ruokaan!

Me valmistamme oikeaa ruokaa lapsille. Jokaisella lapsella on oikeus luonnolliseen ja hyvään ruokaan joka päivä. Lapset eivät ole kuin pieniä aikuisia. Lapset ovat lapsia, ja heidän elimistönsä kehittyy ensimmäisinä vuosina enemmän kuin missään muussa elämänvaiheessa. He tarvitsevat ruokaa, joka on kehitetty juuri heidän tarpeisiinsa. Siksi käytämme ainoastaan puhtaita, luonnollisesti viljeltyjä raaka-aineita ja valmistamme niistä herkullista ruokaa ilman turhia lisäaineita – juuri niin kuin sinäkin tekisit omassa keittiössäsi. Kutsumme tätä laadukkaaksi lastenruoaksi.

Ateriat, Semper

Ateriat

Semperin lastenruoka on luonnollista ruokaa, ja se on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista. Konstailematonta ruokaa. Hyvää, ravinteikasta ruokaa purkista tai pussista. Ei säilöntäaineita. Ruoka säilötään painekeittämällä. Siksi lastenruokapurkista kuuluu naksahdus, kun avaat sen. Luonnollisia aineksia, kuten makeita ja mehukkaita Nantes-porkkanoita, aitoa italialaista pastaa sekä auringossa kypsyneitä tomaatteja. Ei lisättyä sokeria, aromeja tai muita outoja lisäaineita. Jotkut kutsuvat sitä lastenruoaksi. Me kutsumme sitä yksinkertaisesti todella hyväksi ruoaksi. Lapsille.

Välipalat ja naksut, Semper

Välipalat ja naksut

Hyvänmakuisen ruoan ei tarvitse sisältää lisättyä sokeria. Emme koskaan lisää sokeria lastenruokiimme. Kaikki lastenjuomissa oleva sokeri on luonnollista hedelmäsokeria. Emme myöskään käytä lastenruoissamme arominvahvennetta tai muita makeutusaineita. Haluamme, että hedelmät maistuvat hedelmiltä. Koska lastenruokia koskevat lait ovat niin tiukkoja, tuotteissamme käytetään vain maailman parhaimpia raaka-aineita. Kaupassa myytävässä mansikassa on yli tuhatkertaisesti torjunta-aineita verrattuna niihin mansikoihin, joita saamme käyttää lastenruoissa.

Puurojauheet, Semper

Puurojauheet

Jos lapsesi painokäyrä pysyy normaalina ja hän voi hyvin, sinun ei tarvitse vaihtaa puuroa kun hän kasvaa. Valikoimassamme on eri ikäisten lasten tarpeisiin sopivia puuroja. Esimerkiksi vähemmän rasvaa ja enemmän proteiinia sisältävä puuro sopii paremmin vanhemmille lapsille. Kaikkien puurojemme ravintosisältö on kuitenkin täysin riittävä sekä isoille että pienille lapsille.

Puuroa suositellaan annettavan aikaisintaan viiden kuukauden iässä. Kaikki puuromme on täydennetty raudalla ja valmistettu ruotsalaisilla tiloilla tuotetusta maidosta. 

Vellit, Semper Lastenrauka

Vellit

Kun lapsesi tulee noin puolen vuoden ikään, hänen synnynnäiset rautavarastonsa alkavat olla huvenneet. Tarjoamalla monipuolista ruokaa varmistat että lapsi saisi kaiken tarvitsemansa raudan. Valmiita lasten vellejä on täydennetty raudalla. Raudan lisäksi velli sisältää myös muita tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja, kuten fosforia ja D-vitamiinia. Ne ovat kaikki hyväksi kasvavalle lapselle. Myös vellimme on valmistettu ruotsalaisilla tiloilla tuotetusta maidosta. 

Vieroitusvalmisteet

Vieroitusvalmisteet

Kuuden kuukauden iässä lapsi voi jo alkaa syödä tavallista ruokaa. Silloin imetyksestä tai äidinmaidonkorvikkeesta voidaan siirtyä vieroitusvalmisteeseen. Vieroitusvalmiste täydentää tavallista ruokaa. Vieroitusvalmistetta voi antaa vauvalle niin kauan kuin haluaa, mutta saatavilla on eri vaiheisiin sopivia tuotteita. BabySemp 2:ta voi tarjota kuuden kuukauden ikäiselle vauvalle. Yhdeksän kuukauden ikäisenä siirrytään BabySemp 3:een. Kaikkia näitä kolmea voi tarjota lisäravintona, ruokajuomana tai välipalana.