Barn äter Oat bowl på utflykt

Visiomme

Semperin toiminnan perusajatus: Mielestämme kaikilla on oikeus laadukkaaseen ruokaan, eli luonnolliseen, hyvään ruokaan, jossa ei ole turhia lisäaineita. Lasten ja aikuisten on voitava luottaa siihen, että heidän syömänsä ruoka on turvallista, vaikka heillä olisi erityisiä ruoka- ja ravinnontarpeita.

Ruokaa ja huolenpitoa

Yli 80 vuoden ajan olemme valmistaneet lastenruokaa ja tästä olemme ylpeitä. Arjen askareet, unirytmi ja vauvanruoka eivät ole aina helppoja asioita sovittaa yhteen. Siksi Semper on olemassa. Saamme olla mukana arjessasi koska sinä vanhempana olet valinnut ostaa tuotteitamme. On yösyötöt, levottomat yöt ja sotkuiset ruokailuhetket. Mutta on myös hienoja hetkiä – puuroherkuttelut, sujuvat lounaat ja hyvät välipalat kätevästä pussista. 

Tutkitusti turvallista ja ravinteikasta

Moni ei tiedä, että lastenruokaa koskee aivan oma lainsäädäntö. Laki on olemassa, jotta voisit turvallisin mielin antaa omalle vauvalle ruokaa. Voit olla ajattelematta tylsiä asioita kuten kummallisia lisäaineita, väriaineita ja säilöntäaineita. Ne ovat nimittäin kiellettyjä lastenruoissa. Tämä on mielestämme erinomaista. Semper lastenruoka on kehitetty yhdessä lääkäreiden, ravintoasiantuntijoiden, tutkijoiden ja herkuttelijoiden kanssa. Mielestämme hyvä lastenruoka on turvallista, ravinteikasta, luonnollista – ja tietenkin hyvänmakuista.

Hyvät ruokatottumukset alusta alkaen

Olemme ylpeitä hyvänmakuisesta ja terveellisestä lastenruoastamme. Valmistamme ruokaa, jonka maku ja rakenne on suunniteltu tarkkaan kaikkein pienimmille sopivaksi. Laajan valikoimamme kautta lapsi voi uteliain mielin tutustua makujen maailmaan.

Ei mitään ylimääräistä

Lastenruoan raaka-aineet ovat ehdottomasti parhaimpia mahdollisia. Valitsemalla tarkkaan raaka-aineemme ja käsittelemällä niitä hellävaraisesti varmistamme, että ruoka on luonnostaan ravinteikasta eikä siihen tarvitse lisätä turhia lisäaineita.

Mamma och baby med lila haklapp
Mormor och morfar med sitt barnbarn