Skål med Sempers gröt och blåbär

Tietoa meistä

Toimintamme keskiössä ovat lapset. Lapset eivät ole "pieniä aikuisia" vaan heillä on aikuisiin verrattuna suurempi ravinnontarve suhteessa kokoonsa. Lapsen keho kehittyy ensimmäisen vuoden aikana enemmän kuin missään muussa elämänvaiheessa. Sitä varten tarvitaan ravitsevaa ruokaa, joka on suunniteltu lapsen erityistarpeet huomioiden. Tuotteisiimme valitsemme vain parhaimmat ainekset, jotka on kasvatettu huolella ja kypsennetty hellävaraisesti säilyttäen niiden ravitsemuksellisen laadun ja herkullisen maun. Tätä kutsutaan lastenruokalaaduksi.

Ruokailoa ensimmäisestä suupalasta lähtien

Jo yli 80 vuoden ajan olemme kehittäneet tuotteitamme vastaamaan pikkulasten vanhempien  kohtaamia tarpeita ja haasteita. Tavoitteenamme on mahdollistaa helpompi ja yksinkertaisempi arki hyvänmakuisen, turvallisen ja terveellisen ruoan parissa. Ruoan, jonka maku ja koostumus herättävät syömisen ilon perheen pienimmissä aina ensimmäisestä suupalasta lähtien.

Tuotteemme on kehitetty läheisessä yhteistyössä lääkäreiden, ravintoterapeuttien, tutkijoiden ja muiden ruoka-alan asiantuntijoiden kanssa. Panostamme suuresti tutkimukseen ja kehitykseen – laadusta tai turvallisuudesta tinkimättä.

Gluteeniton maihinnousuleipä

Semper gluteeniton

Semperin valikoimaan kuuluu lastenruokien lisäksi myös laaja valikoima gluteenittomia tuotteita.