Kerta kerralta parempaa

Kokeile ainutlaatuista maistelumenetelmää. Opeta lapsesi rakastamaan kasviksia!

Aloita makumatka

Kaikilla on oikeus hyvään ruokaan!

Tutustu tästä suosituimpiin artikkeleihimme

Tuoreilla vanhemmilla on paljon mietittävää - myös ruoan suhteen. Lue lisää siitä, mitä lapsesi voi syödä sekä löydä reseptejä ja inspiraatiota uusille aterioille!

Oikeaa ruokaa lapsille

Tutustu Semperin lastenruokavalikoimaan: ateriat, välipalat, puurot, vellit sekä juomat. 

Katso kaikki tuotteet

Vastuullisuus keskiössä

Lastenruokaa aina ilman palmuöljyä

Aina ilman palmuöljyä

Olemme ylpeitä ja onnellisia siitä, että vuodesta 2020 lähtien olemme voineet tarjota täyden valikoiman lastenruokia - aina ilman palmuöljyä!

Työstämme jatkuvasti sekä pieniä että suuria parannuksia kestävään kehitykseen, ympäristöön ja vastuullisuuteen liittyen - Lue lisää täältä.

Skål med Sempers gröt och blåbär

Puhtaampia raaka-aineita saa hakea!

Lastenruokaa säännellään paljon tiukemmilla säännöksillä kuin tavallisilla elintarvikkeilla. Me kutsumme tätä lastenruokalaaduksi. Luonnollisesti tämä vaatii äärimmäistä huolellisuutta meiltä kaikilta, jotka teemme lastenruokaa kaikkein pienimmille. Mielestämme tämä on vain hyvä asia!

Pappa på vallmofält med barn

Miten huolehdimme vastuullisuudesta?

Tavoitteenamme on tarjota ruokailoa kuluttajille hyödyntäen kaikkea sitä, mitä luonto meille tarjoaa. Tämän vuoksi meillä on myös korkeat tavoitteet ja vaatimukset kestävän kehityksen sekä sosiaalisen ja eettisen vastuullisuuden suhteen. Lue lisää Semperin kestävän kehityksen eteen tekemästä työstä täältä.