Ainutlaatuinen koostumus

BabySemp on Pohjoismaiden ainoa äidinmaidonkorvike, joka on rikastettu MFGM:llä ja tämän lisäksi sisältää myös runsaasti maitorasvaa, jolla on monia positiivisia vaikutuksia.

Lue lisää BabySemp-tuotteista
Bebis ligger i sängen och tittar in i kameran

Tuotteet

Lapsi kehittyy ensimmäisen ikävuoden aikana enemmän kuin koskaan myöhemmällä iällä. Siksi tuotteemme kehitetään pienten lasten tarpeiden pohjalta yhteistyössä lääkäreiden, tutkijoiden ja ravitsemusterapeuttien kanssa varmistaaksemme, että ruokamme on mahdollisimman täydellistä ja ravitsevaa. Tuotteemme kehitetään siksi pienen lapsen tarpeiden pohjalta yhteistyössä lääkäreiden, tutkijoiden ja ravitsemusterapeuttien kanssa varmistaaksemme, että ruokamme on mahdollisimman täydellistä ja ravitsevaa.

Lue lisää Semperin tuotteista

Luetuimmat artikkelit

Barn som vilar med huvudet på ett lakan

Artikkeli

Tietoa äidinmaidonkorvikkeista

Äidinmaito on parasta ravintoa lapselle. Maailman terveysjärjestö WHO suosittelee täysimetystä ensimmäisten 6 kuukauden ajan ja tätä suositusta Semper tukee täysin. Äidinmaidonkorvike on vaihtoehto heille, jotka sitä tarvitsevat. Neuvolasta vanhemmat saavat tukea ja neuvoja imetykseen liittyvissä asioissa. Suosittelemme että asiasta keskustellaan neuvolassa, ennen kuin äidinmaidonkorviketta tarjotaan lapselle. Neuvola tarjoaa tietoa tuotteistamme ja apua ja neuvoa lapsen ruokaan liittyen.