Tuotteet

Hyvä alku elämään...

Lapset eivät ole kuin pieniä aikuisia. Lapset ovat lapsia, ja heidän elimistönsä kehittyy ensimmäisinä vuosina enemmän kuin missään muussa elämänvaiheessa. Siksi tuotteemme on kehitetty nimenomaan pienten lasten tarpeisiin yhteistyössä lääkärien, tutkijoiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa. Näin olemme varmistaneet, että ruokamme on mahdollisimman ravinteikasta. Hyvät ruokatottumukset opitaan jo nuorena.

BabySemp 1 500g - Semper Barnmat

Äidinmaidonkorvikkeet

Tavoitteemme on, että BabySemp tarjoaa kaikille lapsille samat edellytykset ja hyvän alun elämään. BabySemp koostumuksen on todettu parantavan vastustuskykyä pienentäen infektioriskiä, sekä edistävän kognitiivista kehitystä ja kasvua äidinmaidon tavoin. Nämä vaikutukset on todettu kliinisesti ruotsalaisessa Uumajan yliopistossa tehdyssä TUMME-tutkimuksessa. Korvaamalla suuren osan kasvirasvoista maitorasvalla ja täydentämällä BabySemp 1:tä MFGM:llä (maitorasvapartikkelien solukalvolla), voimme tarjota lapselle paremman suojan infektioita vastaan sekä vahvan ja terveen alun elämään.

BabySemp 2 från 6 månader 500g från Semper

Vieroitusvalmisteet

BabySemp 2:ssa ja 3:ssa olemme korvanneet suuren osan kasvirasvoista maitorasvalla sen terveyttä edistävien aineisosien vuoksi. MFGM:ää esiintyy luonnollisesti maidossa ja äidinmaidossa, ja se on osoittautunut tärkeäksi hermoston, immuunijärjestelmän ja aivojen kehityksen kannalta. Nämä vaikutukset on todistettu kliinisesti ruotsalaisessa, Uumajan yliopistossa tehdyssä TUMME-tutkimuksessa. Tämä on palapelin tähän mennessä tärkein palanen. BabySemp sisältää myös galakto-oligosakkaridia ja beta-palmitaattia, jotka pehmentävät ulostetta ja vähentävät ummetuksen riskiä.

Maidottomat puurot

Maidottomat puurot

4-6% kaikista pikkulapsista on allergisia jollekin ruoka-aineelle. Maitoproteiiniallergia on näistä yleisin. Maitoproteiiniallergiaa esiintyy noin 2–3%:lla kaikista imeväisistä, ja se alkaa yleensä ennen kuuden kuukauden ikää. Maitoproteiiniallergia tarkoittaa, että lapsi on allerginen yhdelle tai useammalle lehmänmaidossa olevalle proteiinille. Reaktiot voivat olla äkillisiä oireita ruoansulatuskanavassa (ripuli, oksentelu, koliikki), iholla (nokkosihottuma, ekseema) tai hengityselimissä. Toisinaan lapsilla esiintyy viivästynyt reaktio, jonka oireet lisääntyvät päivien ja viikkojen aikana. Useimmilla maitoproteiiniallergia katoaa ennen 3 vuoden ikää.