Barnmat från 4 månader – börja med smakportioner

Kysymyksiä & vastauksia - Maidottomat tuotteet

Alta löydät tavallisimpia kysymyksiä ja vastauksia maidottomiin tuotteisiimme liittyen.

Mitkä Semper tuotteet ovat maidottomia?

Valikoimastamme löytyy kaksi täysin maidotonta puurojauhetta:

Nämä tuotteet valmistetaan tehtaassa, jossa ei käsitellä mitään maitotuotteita, minkä vuoksi voimme taata että tuotteet ovat täysin puhtaita eikä niissä ole jäämiä maitoproteiinista.

Valikoimassamme on lisäksi useita aterioita, soseita, käyttövalmiita puuroja ja välipaloja, jotka eivät sisällä maitoa raaka-aineena. Nämä tuotteet valmistetaan kuitenkin tehtaassa, jossa valmistetaan myös maitoa sisältäviä tuotteita, minkä vuoksi emme pysty huolellisesta puhdistuksesta huolimatta takaamaan, että tuotteet ovat täysin ilman jäämiä maitoproteiinista. Löydät ilman maitoa valmistetut tuotteet tuotesivujemme hakutoiminnon avulla. 

Miksi maidottomat puurojauheet ovat niin kallita?

Yksi syy maidottomien puurojen korkeampaan hintaan verrattuna maitoa sisältäviin puujauheisiin on se, että ne valmistetaan eri tavalla. Taataksemme tuotteiden maidottomuuden on maidottomat puurojauheet valmistettu erillisessä ja erityisessä tehtaassa, jossa tuotteet eivät pääse missään vaiheessa tuotantoa kosketuksiin maitotuotteiden kanssa. Tuotanto- ja raaka-ainekustannukset sekä rajattu kohderyhmä vaikuttavat tuotteiden hintaan.

Sisältävätkö maidottomat puurojauheet soijaa?

Eivät sisällä. Semperin maidottomat puurojauheet ovat soijattomia ja sopivat näin heille, jotka haluavat välttää myös herne- ja palkokasveista peräisin olevia proteiineja.