EKO lastenruoka uutuudet

Uutuudet

Kehitämme ja parannamme jatkuvasti lastenruokavalikoimaamme. Hyvä ruoka kuuluu kaikille lapsille. Tutustu uusimpiin tuotteisiimme!

Luomupuurot

Pohjoisia marjamakuja lapsille! Herkulliset ja ravitsevat yhdistelmät kaurapuuroa, hedelmiä ja marjoja. Ilman lisättyä sokeria tai makeita mehutiivististeitä, mikä takaa alhaisen sokeripitoisuuden. Puuroihin on lisätty pienelle lapselle tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Saatavana kolme herkullista makuyhdistelmää. 

Luomusmoothiet

Raikkaat ja herkulliset välipalasmoothiet hedelmistä, marjoista, kaurasta ja kvinoasta. Pieni viljalisä tekee välipalasta täyttävämmän vaitoehdon verrattuna pelkkään hedelmäsoseeseen. Smoothie maistuu välipalaksi perheen pienimmille kuuden kuukauden iästä alkaen. Pakattu kätevään annospussiin, joka on helppo pitää matkassa mukana. Saatavilla kaksi ihanaa makuyhdistelmää.

Luomuateriat palkokasveilla

Haluatko opettaa lapsesi syömään enemmän kasviksia ja samalla tutustumaan kasvisperäisiin proteiininlähteisiin? Maistakaa uusia aterioitamme, jotka sisältävät runsaasti proteiinia palkokasveista, kuten pavuista, linsseistä ja herneistä. Terveelliset ja kestävät ruokatottumukset alusta alkaen!