TUTUSTU MEIDÄN UUSIIN LUOMUATERIOIHIN

Uutuudet

Kehitämme ja parannamme jatkuvasti lastenruokavalikoimaamme. Hyvä ruoka kuuluu kaikille lapsille. Tutustu uusimpiin tuotteisiimme!

Luomu moniviljanaksut

Hauskan muotoiset välipalanaksut lapsille alkaen 9 kk. Koko ja muoto on tehty pienille sormille sopivaksi, jotta lapsi voi helposti tarttua, harjoitella sorminäppäryyttä ja syödä itse. Semper naksujen avulla pienokaiset voivat itse hauskalla tavalla tutustua uusiin makuihin, rakenteisiin ja muotoihin. Makuina mansikka sekä mango ja banaani.

Ei lisättyä suolaa tai sokeria. 30% täysjyväviljaa!

Lisää kasviproteiinia!

Uudet luomuateriat, joissa on suurempi osuus kasvikunnan proteiinia, auttavat lastasi oppimaan hyvät ruokatottumukset. Valinta, joka on lapsesi parhaaksi ja edistää myös kestävää kehitystä pidemmällä tähäimellä.

Moniviljapuurot

Lasten käyttövalmiit maidottomat kolmen viljan hedelmä- ja marjasoseilla maustetut puurot. Puurot sopivat aamupalaksi, välipalaksi tai iltapalaksi 8 kuukauden iästä alkaen. Ei lisättyä sokeria tai makeita mehutiivisteitä. Täydennetty vitamiineilla ja kivennäisaineilla.

Makuina marjaisa omena, mansikka ja mustikka sekä hedelmäinen omena, persikka ja aprikoosi. 

Vihreitä ruokailutottumuksia heti alusta alkaen!

Kaksi lasta syöttötuoleissaan
Tavoitteenamme on pystyä tarjoamaan erilaisia ​​makuja, ainesosia ja tekstuureja, jotka herättävät lapsessa uteliaisuutta ja luovat positiivisia kokemuksia ruoasta varhain. Siksi jatkamme ruoan kehittämistä STEP-maistelumenetelmän mukaisesti.