Kasvisplaneetta

Terveellisempi tulevaisuus kaikille!

Kasvisten, erityisesti palkokasvien, juuresten, hedelmien ja vihreiden syömisestä seuraa paljon hyvää. Voimme paremmin, syömme kestävämmin, eikä vähäisimpänä, saamme nauttia luonnon kaikista eri mauista. Ei ole itsestäänselvyys, että lapset tai aikuiset, pitäisivät katkeramman puoleisista vihanneksista tai hedelmien ja tiettyjen marjojen luonnollisesta happamuudesta.

Tutkimukset ovat valitettavasti osoittaneet, että aivan liian harva meistä syö suosituksiin nähden riittävän monipuolisesti tai riittävän paljon kasvikunnan antimia. Kuinka tähän saataisiin muutos?

 

Visiomme planeetan parhaasta lastenruoasta

Visiomme on, että kaikilla lapsilla on mahdollisuus kasvaa ja kehittää elinikäinen rakkaus sellaiselle ruoalle, joka tekee hyvää sekä terveydelle, että planeetalle. Tulevaisuutemme on lapsissa ja myös ruoan tulisi ehdottomasti olla osana edistämässä lastemme hyvää tulevaisuutta.

Olemme vakuuttuneita, että on tärkeä aloittaa heti alusta tarjoamalla valikoiman erilaisia makuja, ruoka-aineita ja koostumuksia, jotka herättävät lapsen uteliaisuuden ja luovat positiivisia ruokakokemuksia aikaisin.

Haluamme tarjota apua ja tukea kaikille perheille, jotta useampi lapsi voisi löytää ja nauttia sellaisesta ruoasta, joka tekee heille hyvää, sekä tänään, että myös huomenna. Kaikilla perheillä tulisi olla mahdollisuus terveelliseen tulevaisuuteen – tavoitteemme on jatkuvasti tehdä ruoistamme parempia planeettamme pienimpien ja tärkeimpien ruokailijoiden tähden.

Kasvispainotteiset ateriat kaupan hyllyltä

Kasvisten syömisen pitäisi olla helppoa! Päivitämme suosikkivalikoimaamme uusilla entistäkin vihreämmillä resepteillä, joissa suuri osa proteiinista on peräisin palkokasveista:

Äiti ja Inez

”Hän haluaa lisää joka kerta”

Lue miten Inezin ja hänen äitinsä Idan makumatka sujui, kun he seurasivat STEP-ohjelmaa osallistuessaan Uumajan yliopiston OTIS-tutkimukseen.

Äiti Ida kertoo
Vauva ja mittanauha

”Uskalla kokeilla ja asennoidu ohjelmaan hauskana haasteena.”

Täältä voit lukea haastattelun Lykken perheen kanssa, joka myös otti osaa tutkimukseen. Äiti Ronja kertaa, kuinka, kiitos tutkimuksen, koko perhe syö nyt monipuolisemmin, vaikka hän itse on aika nirso ruoan suhteen.

Äiti Ronja kertoo