Semper Eko uudet ateriat

Arvonnan säännöt ja ehdot

Kampanja alkaa 31.10. ja on voimassa 7.11 asti. Osallistumalla kampanjaan asiakas sitoutuu noudattamaan näitä kampanjan virallisia sääntöjä sekä Järjestäjän tekemiä päätöksiä.

Järjestäjä

Oy Semper Ab

Y-tunnus 2064677-3

PL 80

02631 Espoo (jäljempänä ”Järjestäjä” tai ”Semper”)

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voi lähettää sähköpostia osoitteeseen:

kuluttajapalvelu@semper.fi

Osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan voivat osallistua yli 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Kampanjaan eivät voi osallistua tämän kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvat yritysten työntekijät. Sata ensimmäistä osallistujaa saa Semper paketin. Osallistuja voi saada yhden palkinnon. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Semperille antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. 

Ohjeet osallistumiseen

Näin osallistut kampanjaan:

Täytä arvontalomake ja lähetä se meille - olet mukana 100:n paketin kisassa.

Ilmoitamme voitosta henkilökohtaisesti jokaisen täyden kampanjaviikon jälkeen ja lähetämme paketin noudettavaksi postin lähimpään jakelupisteeseen.

Palkinnot

100 ensimmäistä (1 paketti / osallistuja) saa Semper paketin. Paketissa on Semper luomuaterioita, ruokalappu ja katselukirja.

Järjestäjän vastuu

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä. Osallistuja vapauttaa Semperin sekä kampanjan järjestämisessä mukana olleet mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Semperin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Sääntöjen vastaiset osallistumiset ja väärinkäytökset

Näiden sääntöjen tai muiden ohjeiden vastaiset osallistumiset kampanjaan hylätään. Jos järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä kyseisen osallistujan osallistuminen kampanjaan sekä evätä palkinto. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksessa velvollinen korvaamaan osallistumisesta aiheutuneita tai muita kuluja miltään osin.

Henkilötietojen käsittely

Osallistumalla kampanjaan, osallistuja antaa Järjestäjälle suostumuksen antamiensa tietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen. Osallistujien henkilötietoja käytetään vain kampanjan toteuttamiseen ja tiedot poistetaan kampanjan päätyttyä. Annettuja yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin. Lisätietoa siitä, miten järjestäjä käsittelee osallistujien henkilötietoja, voi lukea Semper lastenruoka -sivuston tietosuojaselosteesta.

Muuta huomioitavaa

Nämä säännöt ja niiden perusteella tehdyt päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisevat Semper. Semper pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä sääntöjä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää itsellään myös oikeuden perua tai muuttaa kampanjaa järjestäjästä johtumattomien ongelmien johdosta.