Semperin pakkauksien vastuullisuus

Näin työskentelemme pakkausten kanssa

Meillä on Semperillä kaksi tavoitetta työssämme pakkausten ja kestävän kehityksen parissa: Vuoteen 2025 mennessä meillä on 100 %:sesti kierrätettävät pakkaukset ja käytämme pakkauksissamme vähintään 50 % kierrätysmateriaalia.

graph recyclable packaging 2022
Kierrätyspakkausten osuus v. 2022.

100 %:sesti kierrätettävät pakkaukset v. 2025

Ruoan kanssa työskenneltäessä on tärkeää, että pakkaus suojaa sisältöä ja varmistaa laadun. On myös tärkeää, että pakkaukset voidaan kierrättää suuressa mittakaavassa. Esimerkiksi kaikki lasi-, metalli- ja paperipakkaukset ovat täysin kierrätettäviä. Muovi on tällä hetkellä suurin haasteemme, koska usein tarvitaan useita erilaisia ​​muovikerroksia, jotta tuote olisi turvallinen. Tämä vaikeuttaa muovipakkausten kierrätystä. Siksi teemme yhteistyötä useissa eri projekteissa löytääksemme älykkäitä materiaaleja, jotka auttavat meitä saavuttamaan tavoitteemme:100-prosenttisesti täysin kierrätettävät pakkaukset vuoteen 2025 mennessä!

Lastenruokapakkausten kierrätettävyys

Vähintään 50 % kierrätettyä materiaalia pakkauksissamme 2025

Pyrimme jatkuvasti siihen, että kaikki pakkausmateriaalit voidaan kierrättää ja lisäämme jatkuvasti kierrätysmateriaalin, kuten lasi- ja paperikuidun, määrää pakkauksissa. Tavoitteena on, että pakkauksissamme on vähintään 50 prosenttia kierrätysmateriaalia vuoteen 2025 mennessä.

Myös sinä voit osallistua!

Kuluttajana voit "kantaa kortesi kekoon" lajittelemalla pakkauksen ohjeiden mukaan ja noudattamalla kuntasi sääntöjä.

Sivua päivitettiin viimeksi syyskuussa 2023.