Fält med röda vallmoblommor

Sponsorointi ja yhteistyö

Tuotteemme herättävät kiinnostusta ilahduttavan monissa kuluttajaryhmissä. Saammekin runsaasti tuotelahjoitus- ja sponsorointipyyntöjä, joihin meidän on kuitenkin mahdollista osallistua vain rajallisesti. Voimme ottaa huomioon ainoastaan yhteisöille tai tapahtumiin osoitettuja pyyntöjä, emme yksityishenkilöille. Emme tee rahallisia sponsorointeja, emmekä lahjoita tuotteita jälleenmyyntitarkoitukseen.

 

Panostamme pitkäaikaiseen yhteistyöhön sellaisten kumppaneiden kanssa, joiden arvot sopivat vastuullisiin periaatteisiimme. Silloin myös markkinoinnillinen hyötymme on esimerkiksi logonäkyvyyttä laajempaa.

Vastaamme yhteydenottoihin kerran kuukaudessa (1 krt/kk), mikä kannattaa ottaa huomioon yllä olevien rajoitusten ohella.

Huomioimme vain yhteydenottolomakkeen kautta tulevat pyynnöt, emme suoria sähköposteja tai muita kontaktointeja.

  • Kirjaa pyyntösi alla olevalle lomakkeelle. Jos viesti tulee myöhässä suhteessa esimerkiksi tapahtuman aikatauluun (vrt. 1 kk varoaika), sitä ei käsitellä.
     
  • Mikäli pyyntösi hyväksytään, saat sähköpostiviestin. Kerromme siinä, mitkä tuotteet lahjoitamme ja milloin lähetys saapuu.