Landskapsbild med fält och några träd

Semper yrityksenä

Semperin tunnettu tuotemerkki takaa saman korkean laadun kuin se on tehnyt perustamisestaan vuonna 1939 alkaen. Nykyään Semper on Pohjoismaiden johtava lastenruokien, gluteenittomien tuotteiden ja äidinmaidonkorvikkeiden toimittaja. Pääkonttorimme sijaitsee Sundbybergissä ja Pohjoismaiset toimistomme Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Oslossa. Tuotantolaitoksessamme Götenessä valmistetaan puuroa, velliä ja äidinmaidonkorviketta sekä glueenittomia jauhoseoksia. Pussukoissa ja purkeissa myytävät Semper lastenruokamme valmistetaan Murciassa, Espanjassa.

People in a meeting room

Tietoa Semperistä

  1. Semper perustettiin vuonna 1939
  2. Olemme Pohjoismaiden johtava toimija lastenruoissa ja gluteenittomissa tuotteissa.
  3. Työllistämme n. 300 henkilöä Pohjoismaissa.
  4. Tuotantolaitoksiamme on mm. Götenessä ja Falunissa.
  5. Liikevaihto n. 1,5 miljardia SEK 
  6. Osa kansainvälistä elintarvikealalla toimivaa Hero-konsernia, jonka palveluksessa työskentelee n. 4 000 henkilöä 19. maassa. 

SEMPER – OSA HERO GROUP'ia 

Semper on kuulunut vuodesta 2006 alkaen kansainväliseen Hero Group -konserniin, jonka juuret ovat Sveitsin Lenzburgissa. Hero group on perheyritys ja se perustettiin vuonna1886. Yrityksen tuotevalikoimassa on useita kansainvälisiä ja paikallisia brändejä. Keskeisä tuotteita ovat lastenruoat, äidinmaidonkorvikkeet, hillot, marmeladit ja terveelliset välipalat.

Toiminnan keskeinen ajatus on: “delighting consumers by conserving the goodness of nature”.

ATERIOITA & PUSSUKOITA MURCIASTA 

Lastenruokamme valmistetaan yhdessä Euroopan uudenaikaisemmista tuotantolaitoksista Espanjan Murciassa. Aterioiden reseptit, ainekset ja ravintosisältö suunnitellaan Ruotsissa vastaamaan pohjoismaisia tarpeita. 

Ateriamme valmistaa parhaista ja korkealaatuisista aineksista. Sen vuoksi raaka-aineet hankitaan sieltä, mistä parhaat ainekset ovat saatavilla. Pyrimme myös löytämään ainekset tuotantolaitosten läheltä, jotta voimme valmistaa tuotteemme mahdollisimman kestävällä tavalla. 

 

MITÄ TARKOITAMME LASTENRUOKALAADULLA?

Vain pieni osa kaikista kasvatetuista raaka-aineista sopii käytettäväksi lastenruoassa. Laki asettaa erittäin korkeat vaatimukset lastenruoan raaka-aineille, mikä tarkoittaa, että vain murto-osa maailman raaka-aineista on niin korkealaatuisia, että niitä voidaan käyttää lastenruoan ainesosina.

Lastenruokalaatu tarkoittaa mm. sitä, että torjunta-ainejäämien, raskasmetallien ja homemyrkkyjen raja-arvot ovat tiukasti säänneltyjä muihin elintarvikkeisiin verrattuna. Lastenruoat eivät myöskään sisällä säilöntäaineita tai väriaineita. Lue lisää siitä, kuinka me Semperillä työskentelemme lastenruoan raaka-aineiden kanssa.

 

KERRO MIELIPITEESI

Kannustamme sinua, joka olet tekemisissä Semper AB:n tavaramerkkien kanssa, ilmoittamaan, jos havaitset yritykseemme liittyviä epäselvyyksiä. Speak up -toiminnon kautta voit ilmoittaa turvallisesti ja nimettömästi, jos epäilet jonkinlaista väärinkäyttöä.

Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat koko yrityksemme toiminnan perusteena. Speak up -toiminto antaa mahdollisuuden vaalia hienoa kulttuuriamme ja korkeita eettisiä periaatteitamme.

Ennen kuin siirryt eteenpäin Speak up:in ulkoiselle verkkosivustullle lue käyntäntömme tästä.