Tietoa meistä

Semperin toiminnan perusajatus: mielestämme kaikilla on oikeus laadukkaaseen ja hyvänmakuiseen ruokaan. Yli 80 vuoden ajan olemme valmistaneet ruokaa, jolla on erityinen merkitys. Ruokaa, joka saa lapset kasvamaan ja kehittymään sekä ruokaa, joka tukee hyvää gluteenitonta elämää.

Nimi ”Semper” tarkoittaa ”aina”, ja tavoitteenamme onkin aina parantaa osaamistamme. Olemme ylpeitä alkuperästämme ja historiastamme, mutta emme silti elä vanhoilla meriiteillä. Sen sijaan pyrimme jatkuvasti kehittämään ja parantamaan yritystämme ja tuotteitamme. Sen tuloksena olemme johtava toimija sekä lastenruokien että gluteenittomien tuotteiden markkinoilla Pohjoismaissa.

 

Mitä Semper tekee?

Kaikki alkoi siitä, kun ruotsalainen tiedenainen Ninni Kronberg keksi tavan kuivattaa maitoa jauheeksi. Tänä päivänä tärkeimmät tuoteryhmämme ovat lastenruoka, gluteenittomat tuotteet sekä äidinmaidonkorvike. Toimintamme keskiössä on turvallinen, hyvänmakuinen ja ravinteikas ruoka.

Landskapsbild med fält och några träd

Artikkeli

Semper yrityksenä

Semperin tunnettu tuotemerkki takaa saman korkean laadun kuin se on tehnyt perustamisestaan vuonna 1939 alkaen. Nykyään Semper on Pohjoismaiden johtava lastenruokien, gluteenittomien tuotteiden ja äidinmaidonkorvikkeiden toimittaja. Pääkonttorimme sijaitsee Sundbybergissä ja Pohjoismaiset toimistomme Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Oslossa. Tuotantolaitoksessamme Götenessä valmistetaan puuroa, velliä ja äidinmaidonkorviketta sekä glueenittomia jauhoseoksia. Pussukoissa ja purkeissa myytävät Semper lastenruokamme valmistetaan Murciassa, Espanjassa.