Tietoa meistä

Visiomme

Semperin toiminnan perusajatus: Mielestämme kaikilla on oikeus laadukkaaseen ruokaan, eli luonnolliseen, hyvään ruokaan, jossa ei ole turhia lisäaineita. Lasten ja aikuisten on voitava luottaa siihen, että heidän syömänsä ruoka on turvallista, vaikka heillä olisi erityisiä ruoka- ja ravinnontarpeita.

Semper perustettiin vuonna 1938. Kaikki alkoi siitä, kun Ninni Kronberg keksi tavan kuivattaa maitoa jauheeksi. Tänä päivänä tärkeimmät tuoteryhmämme ovat lastenruoka, gluteenittomat tuotteet sekä äidinmaidonkorvike. Toimintamme keskiössä on hyvä ja ravinteikas ruoka. Tuotteemme on kehitetty yhteistyössä lääkäreiden, ravintoterapeuttien, tutkijoiden ja muiden ruoka-alan asiantuntijoiden kanssa.

Nimi ”Semper” tarkoittaa ”aina”, ja tavoitteenamme onkin aina parantaa osaamistamme. Yli 80 vuoden ajan olemme pyrkineet valmistamaan oikeaa ruokaa lapsille ja aikuisille, joilla on erityisiä tarpeita. Olemme ylpeitä alkuperästämme ja historiastamme, mutta emme silti elä vanhoilla meriiteillä. Sen sijaan pyrimme jatkuvasti kehittämään ja parantamaan yritystämme ja tuotteitamme.