Header Baby - baby getting food
6 kuukautta

Pastaa, juustokastiketta ja parsakaalia 6kk

Arviot

(1 votes)

(1 votes)

Helppoa kotiruokaa 6kk ikäisille ja sitä vanhemmille lapsille!

  • Valmistusaika
    30 min
  • Annosmäärä
    4-5 annosta
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Tee näin:

  1. Kuori palsternakka ja pilko se pieniksi paloiksi.

  2. Hienonna sipuli ja pane se kattilaan palsternakan, pilkotun parsakaalin ja valkosipulin kanssa. Lisää vettä sen verran, että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

  3. Keitä samalla pasta erikseen pakkauksen ohjeiden mukaan. Voit käyttää pastatähtien sijaan mitä tahansa muutakin pastaa, kunhan tarjoilet sen tarpeeksi pienissä paloissa. Pilko pasta tällöin pienemmäksi keittämisen jälkeen. 

  4. Kun vihannekset ovat pehmenneet, lisää ruohosipuli ja soseuta ainekset sileäksi kastikkeeksi. Lisää mustapippuri ja rypsiöljy.

  5. Sekoita maissitärkkelys/vehnäjauhot maitoon ja lisää kastikkeeseen. Kiehauta. Mausta sitruunamehulla. 

  6. Sekoita keitetty pasta kastikkeeseen ja lisää joukkoon raastettu juusto. Anna jäähtyä hetki ja tarjoile, kun se on sopivaa pienille suille.

  7. VINKKI: Voit pakastaa ylijääneen ruoan pieninä annoksina esim. jääpalamuottiin. Pakastetun ruoan voi sulattaa laittamalla sen muutamaksi sekunniksi mikroaaltouuniin.