Gluteeniton pasta, mozzarellaa ja tomaatteja
Helppo ateria

Gluteenitonta pastaa, mozzarellaa ja uunissa paistettuja tomaatteja

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Herkullinen ateria mozzarellan, itsetehdyn peston ja uunissa paistettujen tomaattien kera. Tarjoa annos ruokaisan ja runsaskuituisen kaurafusillin kera. Buon appetitio!

  • Valmistusaika
    30 min
  • Annosmäärä
    4
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Valmista pestokastike: - sekoita basilika, pinjansiemenet, parmesanjuusto ja oliiöljy sauvasekoittimella tasaiseksi pestoksi. Lisää pippuria ja suolaa makusi mukaan.

  2. Paista tomaatteja uunissa 200 C:ssa n. 15 min.

  3. Paahda kurpitsansiemeniä paistinpannulla keskilämmöllä muutaman minuutin ajan, kunnes ne saavat hieman väriä.

  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää pasta runsaaseen määrään kiehuvaa vettä.

  5. Tarjoa pasta mozzarellan, uunissa paistettujen tomaattien ja peston kera.

  6. Laita päälle kurpitsansiemeniä, ripaus sormisuolaa ja mustapippuria. 

Reseptissä on käytetty:
Gluteeniton fusilli sis. Kauraa

FUSILLI SIS. KAURAA

Gluteeniton fusilli

FUSILLI