Gluteenitonta pastaa, mozzarellaa ja uunissa paistettuja tomaatteja
Arviot
(0 votes)
(0 votes)
Herkullinen ateria mozzarellan, itsetehdyn peston ja uunissa paistettujen tomaattien kera. Tarjoa annos ruokaisan ja runsaskuituisen kaurafusillin kera. Buon appetitio!
Valmistusaika
30 minAnnosmäärä
4Vaikeusaste
Keskitasoa
Valmista näin
Valmista pestokastike: - sekoita basilika, pinjansiemenet, parmesanjuusto ja oliiöljy sauvasekoittimella tasaiseksi pestoksi. Lisää pippuria ja suolaa makusi mukaan.
Paista tomaatteja uunissa 200 C:ssa n. 15 min.
Paahda kurpitsansiemeniä paistinpannulla keskilämmöllä muutaman minuutin ajan, kunnes ne saavat hieman väriä.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää pasta runsaaseen määrään kiehuvaa vettä.
Tarjoa pasta mozzarellan, uunissa paistettujen tomaattien ja peston kera.
Laita päälle kurpitsansiemeniä, ripaus sormisuolaa ja mustapippuria.