Gluteeniton Makaronilaatikko
Arviot
(69 votes)
(69 votes)
Ihana arjen herkku.
Valmistusaika
1,5 hAnnosmäärä
4 annostaVaikeusaste
Keskitasoa
Valmista näin
Kiehauta reilu määrä kevyesti suolattua vettä. Lisää pasta ja keitä 10-12 min. Valuta vesi pois.
Pilko sipuli.
Ruskista jauheliha öljyssä ja lisää sipuli. Mausta seos suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.
Kaada jauhelihaseos ja valutetut makaronit isoon voideltuun vuokaan (n. 3 litraa).
Sekoita muna, maito, suola ja 1 dl juustoraastetta.
Lisää muna-maitoseos makaronien ja jauhelihan joukkoon ja sekoita.
Kypsennä 175 °C:ssa n. 1 tunti.
Ripottele halutessasi 1 dl juustoraastetta laatikon pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.
Kuva ja resepti: Hellapoliisi