Gluteeniton Makaronilaatikko
Helppo ateria

Gluteeniton Makaronilaatikko

Arviot

(65 votes)

(65 votes)

Ihana arjen herkku.

  • Valmistusaika
    1,5 h
  • Annosmäärä
    4 annosta
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Kiehauta reilu määrä kevyesti suolattua vettä. Lisää pasta ja keitä 10-12 min. Valuta vesi pois.

  2. Pilko sipuli.

  3. Ruskista jauheliha öljyssä ja lisää sipuli. Mausta seos suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

  4. Kaada jauhelihaseos ja valutetut makaronit isoon voideltuun vuokaan (n. 3 litraa).

  5. Sekoita muna, maito, suola ja 1 dl juustoraastetta.

  6. Lisää muna-maitoseos makaronien ja jauhelihan joukkoon ja sekoita.

  7. Kypsennä 175 °C:ssa n. 1 tunti.

  8. Ripottele halutessasi 1 dl juustoraastetta laatikon pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

  9. Kuva ja resepti: Hellapoliisi

Reseptissä on käytetty:
Kuitupitoinen Makaroni

KUITUPITOINEN MAKARONI