Gnocchia lehtikaalipeston kera
Arviot
(3 votes)
(3 votes)
Herkullinen pasta lehtikaalipestolla ja kirsikkatomaateilla. Yksinkertaista, hyvää ja gluteenitonta!
Valmistusaika
30 minAnnosmäärä
4Vaikeusaste
Helppo
Valmista näin
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Valuta pasta ja anna hieman jäähtyä.
Silppua lehtikaali. Lisää valkosipulinkynnet, hasselpähkinärouhe, parmesaani ja oliiviöljy. Hienonna sauvasekoittimella.
Kuumenna paistinpannu ja paista keitetty Gnocchi keskilämmöllä niin että siihen tulee hieman väriä, n. 3-4 min.
Lisää kirsikkatomaatit pannulle ja anna hautua hetken.
Sekoita viherkaalipesto gnocchin ja tomaattien joukkoon.
Lisää rukola. Kääntele ja mausta suolalla ja pippurilla.