Semper Glutenfri Gnoochi grönkålspesto
Helppo ateria

Gnocchia lehtikaalipeston kera

Arviot

(3 votes)

(3 votes)

Herkullinen pasta lehtikaalipestolla ja kirsikkatomaateilla. Yksinkertaista, hyvää ja gluteenitonta!

  • Valmistusaika
    30 min
  • Annosmäärä
    4
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Valuta pasta ja anna hieman jäähtyä.

  3. Silppua lehtikaali. Lisää valkosipulinkynnet, hasselpähkinärouhe, parmesaani ja oliiviöljy. Hienonna sauvasekoittimella.

  4. Kuumenna paistinpannu ja paista keitetty Gnocchi keskilämmöllä niin että siihen tulee hieman väriä, n. 3-4 min.

  5. Lisää kirsikkatomaatit pannulle ja anna hautua hetken.

  6. Sekoita viherkaalipesto gnocchin ja tomaattien joukkoon.

  7. Lisää rukola. Kääntele ja mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptissä on käytetty:
Gnocchi, en glutenfri pasta från Semper Glutenfritt

GNOCCHI