Gluteenittomat lasagnerullat juustotäytteellä
Arviot
(0 votes)
(0 votes)
Herkulliset lasagnerullat sopivat sekä juhlaan että arkeen.
Valmistusaika
45 minAnnosmäärä
4 annostaVaikeusaste
Keskitasoa
Valmista näin
Keitä lasagnelevyt runsaassa vedessä n. 10 min.
Pilko herkkusienet ja paista ne voissa. Anna jäähtyä.
Sekoita ricotta, gorgonzola ja herkkusienet. Mausta suolalla ja pippurilla.
Laita 1 suuri ruokalusikallinen juustoseosta jokaiselle lasagnelevylle.
Lisää juustoseoksen päälle pinaattia.
Pyöritä lasagnelevyt rullalle ja laita rullat uunivuokaan.
Laita uuni lämpenemään 175 °C:een.
Laita kastikkeen ainekset kattilaan: kerma, valkoviini, valkosipuli kattilaan ja kiehauta samalla ssekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä.
Kaada kastike täytettyjen lasagnerullien päälle ja kuorruta parmesanjuustoraasteella.
Kuorruta uunissa n. 25-30 min.