Gluteeniton lasagne
Helppo ateria

Gluteenittomat lasagnerullat juustotäytteellä

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Herkulliset lasagnerullat sopivat sekä juhlaan että arkeen.

  • Valmistusaika
    45 min
  • Annosmäärä
    4 annosta
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Keitä lasagnelevyt runsaassa vedessä n. 10 min.

  2. Pilko herkkusienet ja paista ne voissa. Anna jäähtyä.

  3. Sekoita ricotta, gorgonzola ja herkkusienet. Mausta suolalla ja pippurilla.

  4. Laita 1 suuri ruokalusikallinen juustoseosta jokaiselle lasagnelevylle.

  5. Laita juustoseoksen päälle pinaattia.

  6. Pyöritä lasagnelevyt rullalle ja laita rullat uunivuokaan.

  7. Laita uuni lämpenemään 175 °C:een.

  8. Laita kastikkeen ainekset kattilaan: kerma, valkoviini, valkosipuli kattilaan ja kiehauta samalla ssekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä.

  9. Kaada kastike lasagnerullien päälle ja raasta päälle parmesanjuustoa.

  10. Kuorruta uunissa n. 25-30 min.

Reseptissä on käytetty:
Glutenfria lasagneplattor från Semper

LASAGNE