Vegaaninen makaronilaatikko
Helppo ateria

Gluteeniton vegaaninen makaronilaatikko

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Tämä herkullinen vegaaninen makaronilaatikko on nopea valmistaa. Kuitupitoiset makaronit voi laittaa suoraan vuokaan ja lisätä muut ainekset joukkoon. Hyvää ja vegaanista!

  • Valmistusaika
    60 min
  • Annosmäärä
    6 annosta
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Laita keittämättömät makaronit voideltuun, reunalliseen uunivuokaan.

  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli ja kuullota ne pannulla rapsiöljyssä.

  3. Lisää pannulle Härkis, curry ja suola. Kääntele hetki.

  4. Lisää kasvissuikaleet ja kuumenna hetki. Lisää seos makaronien joukkoon ja sekoita.

  5. Sekoita kulhossa gluteeniton kaurajuoma ja vegaaninen juustoraaste. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada seos uunivuokaan.

  6. Kypsennä uunin alatasolla 200 asteessa n. 50 min. tai kunnes pinta on kauniin värinen ja hyytynyt.

  7. Kuva ja resepti: Hellapoliisi

Reseptissä on käytetty:
Semper gluteeniton kuitumakaroni

KUITUPITOINEN MAKARONI