Gluteeniton Lasagne
Arviot
(6 votes)
(6 votes)
Jauhelihalasagne on yksi suomalaisten suosikkiruoista. Gluteeniton lasagne on herkullisen mehevä ja maistuu kaikille.
Valmistusaika
90 minAnnosmäärä
4 - 6 annostaVaikeusaste
Keskitasoa
Valmista näin
Jauhelihakastike:
- Kuumenna rypsiöljy ja paista jauheliha. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet. Kääntele hetki. Lisää suikaloitu porkkana, palsternakka ja juuriselleri.Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää tomaattipyree, paseerattu tomaatti ja vesi, sekä kuivattu basilika tai oregano.
- Anna kiehua hiljalleen n. 15 minuuttia. Tarkista maku.
Juustokastike:
- Sulata voi kattilassa ja lisää FinMix -jauhoseos. Kääntele sekaisin.
- Lisää maito koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee.
- Mausta suolalla ja lisää juustoraaste.
Kypsennä 175-200 °C:ssa uunin keskiritilätasolla n. 50 minuuttia.
Anna ruoan vetäytyä 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.
Vinkki! Kokeile myös tonnikalasta ja broilerinfileestä valmistettua lasagnea.
Kuva ja resepti Hellapoliisi