Katselukopio gluteeniton jauhelihalasagne
Helppo ateria

Gluteeniton Lasagne

Arviot

(1 votes)

(1 votes)

Jauhelihalasagne on yksi suomalaisten suosikkiruoista. Gluteeniton lasagne on herkullisen mehevä ja maistuu kaikille.

  • Valmistusaika
    90 min
  • Annosmäärä
    4 - 6 annosta
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Jauhelihakastike

    • Kuumenna rypsiöljy ja paista jauheliha. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet. Kääntele hetki. Lisää suikaloitu porkkana, palsternakka ja juuriselleri.Mausta suolalla ja mustapippurilla.
    • Lisää tomaattipyree, paseerattu tomaatti ja vesi, sekä kuivattu basilika tai oregano.
    • Anna kiehua hiljalleen n. 15 minuuttia. Tarkista maku.

  2. Juustokastike

    • Sulata voi kattilassa ja lisää FinMix -jauhoseos. Kääntele sekaisin.
    • Lisää maito koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee.
    • Mausta suolalla ja lisää juustoraaste.

  3. Kypsennä 175-200 °C:ssa uunin keskiritilätasolla n. 50 minuuttia.

  4. Anna ruoan vetäytyä 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.

    Vinkki! Kokeile myös tonnikalasta ja broilerinfileestä valmistettua lasagnea.

    Kuva ja resepti Hellapoliisi

Reseptissä on käytetty:
Glutenfria lasagneplattor från Semper

LASAGNE