Gluteeniton tonnikalapasta
Arviot
(0 votes)
(0 votes)
Pastaa ja tonnikalaa tai Fusilli al tonno on hieman herkullisempi gluteeniton pasta-ateria. Erinomaista esim. lauantai-iltaan tai herkullisemmalle arkiaterialle. Saat ruoasta herkullisen kasvisversion, kun vaihdat tonnikalan kesäkurpitsaan.
Valmistusaika
30 minAnnosmäärä
4Vaikeusaste
Keskitasoa
Valmista näin
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Pilko tomaatit ja persilja ja sekoita joukkoon kapriksia, sormisuolaa, sitruunamehu ja oliiviöljy.
Paloittele tonnikala ja paista se pinnalta kypsäksi, mutta ei kuitenkaan kauttaaltaan kypsäksi.
Lisää pilkottua chiliä ja kuummenna vielä muutaman minuutin ajan.
Tarjoa pastaa tonnikalan ja tomaattisalaatin kera.