Gluteeniton tonnikalapasta
Helppo ateria

Gluteeniton tonnikalapasta

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Pastaa ja tonnikalaa tai Fusilli al tonno on hieman herkullisempi gluteeniton pasta-ateria. Erinomaista esim. lauantai-iltaan tai herkullisemmalle arkiaterialle. Saat ruoasta herkullisen kasvisversion, kun vaihdat tonnikalan kesäkurpitsaan.

  • Valmistusaika
    30 min
  • Annosmäärä
    4
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Pilko tomaatit ja persilja ja sekoita joukkoon kapriksia, sormisuolaa, sitruunamehu ja oliiviöljy.

  3. Paloittele tonnikala ja paista se pinnalta kypsäksi, mutta ei kuitenkaan kauttaaltaan kypsäksi.

  4. Lisää pilkottua chiliä ja kuummenna vielä muutaman minuutin ajan.

  5. Tarjoa pastaa tonnikalan ja tomaattisalaatin kera. 

Reseptissä on käytetty:
Gluteeniton fusilli sis. Kauraa

FUSILLI SIS. KAURAA

Gluteeniton fusilli

FUSILLI