Gluteeniton Pasta Pomodoro
Arviot
(0 votes)
(0 votes)
Valitse kuitupitoinen makaroni gluteenittomaan Pasta al Pomodoroon ja nauti herkullisesta pastasta tomaattikastikkeen kera. Tämä on huippu resepti, kun haluat valmistaa herkullisen gluteenittoman pasta-aterian. Laita annoksen päälle mozarellaraastetta ja artisokkaa ja nauti makuelämyksestä.
Valmistusaika
30 minAnnosmäärä
4 annostaVaikeusaste
Helppo
Valmista näin
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Pilko valkosipuli ja sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.
Lisää tomaattipyree ja kuullota vielä muutaman minuutin ajan.
Lisää sokeri, balsamiviinietikka, pilkotut tomaatit ja oregano. Anna kiehua hiljalleen n. 20 min. Mausta suolalla ja pippurilla.
Laita tomaattikastike pastan päälle, lisää rukolaa ja hieman pippuria myllystä. Tarjoa annos mozzarellan ja maa-artisokan kera.