Gluteeniton Pasta pestoa, halloumijuustoa ja vihreitä herneitä
Arviot
(0 votes)
(0 votes)
Mitä sanoisit gluteenittomasta pasta-annoksesta itsetehdyn peston, halloumijuuston ja vihreiden herneiden kera? Tämä annos on valmistettu runsaskuituisesta Fusilli sis. kauraa -pastasta. Herkullista kierrepastaa, joka saa annoksen maistumaan ja pitää olon kylläisenä. Laita pinnalle raastettua juustoa.
Valmistusaika
30 minAnnosmäärä
4 annostaVaikeusaste
Helppo
Valmista näin
Paahda mantelit pestoon.
Sekoita viherkaali, paahdetut mantelit, raastettu pecorinojuusto, sitruunankuori, valkosipulinkynsi ja oliiviöljy pestoksi. Lisää oliiviöljyä ja mustapippuria oman makusi mukaan.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan runsaassa vedessä. Laita pasta kiehuvaan veteen.
Paloittele halloumi ja paista paistinpannulla tilkassa oliiviöljyä keskilämmössä, kunnes juusto on kullankeltaisen väristä.
Keitä herneneet, ota kattila pois levyltä ja anna sen olla 2 min. Kaada vesi pois.
Tarjoa pasta halloumin, herneiden, pestokastikkeen kera. Mausta sitruunankuorella ja mustapippuri. Ripottele pinnalle parmesanjuustoa ja tarjoa hyvän leivän kanssa.