Gluteeniton pasta, halloumia ja parsaa
Arviot
(0 votes)
(0 votes)
Tämä gluteeniton pasta-ateria on yksinkertaisesti hyvää ja helppo valmistaa. Kun pasta kiehuu, voit valmistaa muut ainekset ja ennen kuin ehdit sanoa "al dente" on ateria jo valmiina tarjolla. Psst. Vaihda juusto vegaaniseen, kun haluat nauttia annoksen vegaanisena.
Valmistusaika
15 minAnnosmäärä
4 annostaVaikeusaste
Helppo
Valmista näin
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Leikkaa parsakaali ja halloumijuusto paloiksi ja kuumenna oliiviöljyssä pannulla kunnes ne ovat kauniin värisiä.
Lisää kuummennettu halloumijuusto ja parsakaali valutettuun pastaan.
Ripottele pinnalle mustapippuria ja herneenversoja ja lisää vielä halutessasi hieman oliviiöljyä ohuena nauhana. Buon appetito!