Gnocchi ai fungi -resepti Semper Tagliatella
Helppo ateria

Gluteeniton Gnocchi ai Funghi

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Nauti herkullinen pasta ateria, gluteeniton Gnocchi ai Funghi. Pastaa karamellisoitujen sienten, tuoreen salvian ja rosmariinin kera. Saat täydellisen makunautinnon, kun ripottelet annoksen päälle parmesaanilastuja.

  • Valmistusaika
    30 min
  • Annosmäärä
    4 annosta
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin:

  1. Puhdista ja pilko sienet. 

  2. Paista sienet pannulla voissa ja sokerissa, kunnes ne ovat karamellisoituneet.

  3. Lisää salvianlehdet ja rosmariini ja kuumenna hetki. 

  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. 

  5. Laita paistetut sienet pastan päälle. Mausta annos rosmariinilla, salvialla, mustapippurilla ja parmesanjuuston siivuilla.

     

    Vegaani? Vaihda voi kasviöljyyn ja annos on vegaaninen.

Reseptissä on käytetty:
Gnocchi, Semper Gluteeniton

GNOCCHI