Gluteeniton Gnocchi ai Funghi
Arviot
(0 votes)
(0 votes)
Nauti herkullinen pasta ateria, gluteeniton Gnocchi ai Funghi. Pastaa karamellisoitujen sienien, tuoreen salvian ja rosmariinin kera. Saat täydellisen makunautinnon, kun ripottelet annoksen päälle parmesaanilastuja.
Valmistusaika
30 minAnnosmäärä
4 annostaVaikeusaste
Helppo
Valmista näin:
Puhdista ja pilko sienet.
Paista sienet pannulla voissa ja sokerissa, kunnes ne ovat karamellisoituneet.
Lisää salvianlehdet ja rosmariini ja kuumenna hetki.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Laita paistetut sienet pastan päälle. Mausta annos rosmariinilla, salvialla, mustapippurilla ja parmesanjuuston siivuilla.
Vegaani? Vaihda voi kasviöljyyn ja annos on vegaaninen.