Gluteenitonta tagliatellea ja italialaisia lihapullia tomaattikastikkeessa
Helppo ateria

Gluteenitonta pastaa ja italialaisia lihapullia tomaattikastikkeessa

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Valmista herkullinen gluteeniton pasta-ateria Tagliatelle con Polpette al Pomodoro! Tarjoa täyteläistä glueenitonta tagliatellea italialisten lihapullien ja mehevän tomaattikastikkeen kera. Ripottele päälle parmesanjuustoa ja tuoretta timjamia, jotta makuelämyksesi on täydellinen.

  • Valmistusaika
    45 min
  • Annosmäärä
    4 annosta
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Pilko valkosipuli ja salottisipuli ja kuullota pannulla oliviiöljyssä pehmeiksi. 

  2. Lisää tomaattimurska ja mausteet ja anna hautua n. 15 min.

  3. Sekoita italialaisten lihapyöryköiden ainekset kulhossa ja anna maustua hetken. 

  4. Muotoile taikinasta pieniä pyöryköitä ja ruskista ne nopeasti pannulla.

  5. Lisää tomaattikastike pyöryköiden joukkoon ja anna kiehua hiljalleen, kunnes pyörykät ovat kypsiä.

  6. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

  7. Lisää tomaattikastike ja lihapullat pastan joukkoon käännellen. Koristele annos tuoreella timjamilla. Tarjoa heti.

Reseptissä on käytetty:
Pasta Tagiatelle, glutenfri och ekologisk pasta

TAGLIATELLE