Gluteenittomien pastojen uusi design
Herkullinen pasta-annos on aina suosittu ateria, jota voi vaihdella loputtomiin. Tarjoa herkullista gluteenitonta pastaa täynnä makua!
Uusi design, sama hyvä maku ja ainekset.
Seuraa gluteenitonta pastahyllyä!
Marraskuusta alkaen pastapakkaustemme ulkoasu uudistuu. Laadukkaat ainekset säilyvät kuitenkin ennallaan.
HUOM! kuitumakaronille on myönnetty sydänmerkki.
Pastojemme tärkein ainesosa: Italialainen pastaperinne
Semperin gluteenittomat pastat valmistetaan Toscanassa, missä Italia on kauneimmillaan ja täynnä perinteitä. Pastamme on valmistettu jo sukupolvien ajan taidolla ja rakkaudella.
Olemme samaa mieltä italialaisten kanssa siitä, että hyvä ruoka on tärkeä osa elämää!
Vaihtelua pasta-aterioihin
Pastaa kierteillä, simpukanmuotoisena tai nauhana? Minkä tyyppinen pasta viehättää sinua? Semperin valikoimasta löydät pastoja, jotka ovat vegaanisia, luomua, vapaankanan munien kera tai ilman. Suurin osa pastoistamme on myös kuitupitoisia.
Uusia pastareseptejä
Katso pastareseptejä kotisivuiltamme ja hae inspiriaatiota pasta-aterioihin!
Näin vältät klimpit pastassa
Gluteenittomasta pastasta irtoaa keittämisen aikana enemmän tärkkelystä kuin tavallisesta pastasta. Onnistut parhaiten gluteenittomien pastojen keittämisessä, kun noudatat seuraavia ohjeita:
- Laita runsaasti vettä kattilaan!
- Suosittelemme, että vettä on 1 litra per 100 g pastaa.
- Katso, että vesi kiehuu, ennen kuin lisäät pastan
- Sekoita pastaa huolella heti keittämisen alkaessa.
Voit olla huoletta – kaikki pastamme ovat gluteenittomia ja valmistettu EU:n gluteenittomia tuotteita koskevien vaatimusten mukaisesti.