Glutenfree baking

Jauhoseoksien uusi koostumus – tarvitaan lisää leivinjauhetta leivontaan

Jauhoseoksiin käytettävän leivinjauheen saatavuudessa on ongelmia. Tämän vuoksi Semper jauhoseoksia valmistetaan nyt uudella koostumuksella. Jauhoseoksessa on vähemmän leivinjauhetta (katso parasta ennen -päiväyksen tiedot alta).

Tärkeää tietoa: Jos leivot Semperin kotisivujen tai reseptivihkojen resepteillä leivonnaisia, joihin lisätään leivinjauhetta, tulee lisätyn leivinjauheen määrä nostaa kaksinkertaiseksi. Näin varmistat leivonnaisten onnistumisen.

Esim. leivinjauheen määrä reseptissä 1 tl --> nosta määrä 2 tl

Uusi koostumus on jauhoseoksissa, joiden parasta ennen päiväys on seuraava (tai siitä eteenpäin):

Kuitupitoinen jauhoseos / Mix med fiber: 28.3.2024
Karkea jauhoseos / Grov mix: 4.4.2024
Hieno jauhoseos / Fin mix: 7.4.2024
Gluteeniton jauhoseos / Mix: tieto päivitetään lähipäivinä
 

Muutos ei koske Vohveli&lettujauhoa eikä Pofiberiä.

Pahoittelemme muutoksen aiheuttamaan vaivaa. Teemme parhaamme, jotta saamme tämän ongelman ratkaistuksi niin pian kuin mahdollista.