Semper gluteeniton kvinoanäkkileipä_fiiliskuva_header

Parasta ennen, usein hyvää sen jälkeenkin

Kuluttajana voit luottaa siihen, että Semper gluteenittomat tuotteet säilyvät hyvänä parasta ennen -päivään asti. 

Usein ne ovat hyviä ja täysin käyttökelpoisia vielä sen jälkeenkin. Katsomalla, haistelemalla ja maistelemalla voit arvioda onko elintarvike syöntikelpoinen parasta ennen -päiväyksen jälkeenkin.

Parasta ennen, usein hyvää sen jälkeenkin 880x580px
Gluteeniton mozzarellaleipä

Uusi merkintä gluteenittomissa tuotteissamme

Merkinnällä "often good after best before date" haluamme rohkaista siihen, että tuotteita katsotaan, haistetaan ja maistetaan parasta ennen -päiväyksen jälkeen. Tuote voi olla vielä käyttökelpoinen. 

Vinkkejä!

  • Pehmeät leivät näyttävät, maistuvat ja tuoksuvat hyvältä, kun ne paahdetaan tai lämmitetään mikrossa tai uunissa.
  • Jos näkkileipä on päässyt kostumaan, niin senkin voi paahtaa ja saada rapeuden takaisin.
Gluteeniton kauraleipä

Näin vähennämme ruokahävikkiä Semperillä

Me Semperillä työskentelemme aktiivisesti ruokahävikin vähentämiseksi - ennen kaikkea vähennämme hävikkiä tuotantolinjoilla, jossa estämme  tuotteiden rikkoutumisen ja roiskumisen riskiä.

Huolehdimme, että tuotteemme, joiden parasta ennen -päivämäärää, tarjotaan myyntiin tähän erikoistuneissa kanavissa.

Pyrimme myös tehokkaaseen tuotannon suunnitteluun, jotta tuotannon aloitus- ja lopetusvaiheessa ei synny turhaa hukkaa ja että hukka menee uudelleen käytettäväksi rehu- ja polttoainetuotantoon.