Gluteenittomat Rieskat
Leivotaan leipää

Gluteenittomat Rieskat

Arviot

(21 votes)

(21 votes)

Parhaimmillaan uunituoreena, hyvän juuston ja rapeiden paprikaviipaleiden kera.

  • Valmistusaika
    45 min
  • Annosmäärä
    4 kpl
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Lämmitä vesi ja öljy n. 37°C:een. Liuota hiiva seokseen.

  2. Sekoita joukkoon suola, leipämausteet ja siirappi. Lisää Pofiber-perunakuitu ja jauhoseos (säästä n. ½ dl leivontaan). Vaivaa taikinaksi vatkaimen taikinakoukuilla tai yleiskoneella.

  3. Anna taikinan kohota n. 20 minuuttia.

  4. Kumoa taikina jauhotetulle alustalle, jaa se neljään osaan ja muotoile niistä pyöreitä kakkuja. Laita kakut leivinpaperilla vuoratulle pellille ja taputtele n. 1 cm korkuisiksi.

  5. Kohota n. 20 minuuttia. Laita uuni lämpenemään 225°C:een.

  6. Paista n. 20 minuuttia.