Gluteenittomat Rieskat
Arviot
(22 votes)
(22 votes)
Parhaimmillaan uunituoreena, hyvän juuston ja rapeiden paprikaviipaleiden kera.
Valmistusaika
45 minAnnosmäärä
4 kplVaikeusaste
Helppo
Valmista näin
Lämmitä vesi ja öljy n. 37°C:een. Liuota hiiva seokseen.
Sekoita joukkoon suola, leipämausteet ja siirappi. Lisää Pofiber-perunakuitu ja jauhoseos (säästä n. ½ dl leivontaan). Vaivaa taikinaksi vatkaimen taikinakoukuilla tai yleiskoneella.
Anna taikinan kohota n. 20 minuuttia.
Kumoa taikina jauhotetulle alustalle, jaa se neljään osaan ja muotoile niistä pyöreitä kakkuja. Laita kakut leivinpaperilla vuoratulle pellille ja taputtele n. 1 cm korkuisiksi.
Kohota n. 20 minuuttia. Laita uuni lämpenemään 225°C:een.
Paista n. 20 minuuttia.