Gluteeniton paahtoleipä
Leivotaan leipää

Gluteeniton paahtoleipä

Arviot

(49 votes)

(49 votes)

Leivo itse rapeaa gluteenitonta paahtoleipää. Tämä vuokaleipä, sopii erinomaisesti paahtoleiväksi. Tuloksena on rapeaa paahtoleipää, jota voi syödä sellaisenaan, paahdettuna tai esim. voissa paistettuna.

  • Valmistusaika
    60 min
  • Annosmäärä
    1 suuri leipä
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 230 asteeseen.

  2. Laita haalea vesi kulhoon ja sekoita hiiva siihen, kunnes se liukenee.

  3. Lisää öljy, suola ja Semperin kuitupitoinen jauhoseos. Sekoita yleiskoneessa taikinakoukulla noin 5 minuutin ajan, kunnes kaikki on tasaisesti sekoitettu.

  4. Voitele ja jauhota noin 2,5 litran leipävuoka. Kaada taikina vuokaan ja ripottele päälle Semper Pofiber-kuitua.

  5. Anna kohota 20 minuuttia ja paista sitten noin 30 minuuttia uunin keskitasossa.

    Vinkki! Tämä leipä sopii erinomaisesti paahtoleiväksi. Lisää 1 tl leipämaustetta oman maun mukaan.