Gluteeniton Kesäkurpitsaleipä
Leivotaan leipää

Gluteeniton Kesäkurpitsaleipä

Arviot

(1 votes)

(1 votes)

Kesäkurpitsaleipä – hyödyllistä, hyvää ja tietysti gluteenitonta.

  • Valmistusaika
    1 h
  • Annosmäärä
    1 leipä
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 175 °C:seen.

  2. Sekoita muna, vaniljasokeri, hunaja ja kookosöljy.

  3. Lisää kesäkurpitsaraaste munaseokseen ja sekoita yleiskoneella.

  4. Sekoita jauhoseos ja leivinjauhe kulhossa.

  5. Lisää jauhot taikinapohjaan ja sekoita yleiskoneella tasaiseksi taikinaksi.

  6. Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla. Valitse vuoaksi hyvin lämpöä johtava metallivuoka.

  7. Paista n. 50-60 min. Varmista tikulla, että leipä on keskeltä kypsä.

    Vinkki! Annostele taikina muotteihin ja valmista kesäkurpitsamuffinsseja. Kuorruta tuoreet, jäähtyneet muffinit tuorejuustolla.

Reseptissä on käytetty:
gluteeniton jauhoseos

GLUTEENITON JAUHOSEOS