Gluteeniton Kesäkurpitsaleipä
Arviot
(1 votes)
(1 votes)
Kesäkurpitsaleipä – hyödyllistä, hyvää ja tietysti gluteenitonta.
Valmistusaika
1 hAnnosmäärä
1 leipäVaikeusaste
Keskitasoa
Valmista näin
Laita uuni lämpenemään 175 °C:seen.
Sekoita muna, vaniljasokeri, hunaja ja kookosöljy.
Lisää kesäkurpitsaraaste munaseokseen ja sekoita yleiskoneella.
Sekoita jauhoseos ja leivinjauhe kulhossa.
Lisää jauhot taikinapohjaan ja sekoita yleiskoneella tasaiseksi taikinaksi.
Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla. Valitse vuoaksi hyvin lämpöä johtava metallivuoka.
Paista n. 50-60 min. Varmista tikulla, että leipä on keskeltä kypsä.
Vinkki! Annostele taikina muotteihin ja valmista kesäkurpitsamuffinsseja. Kuorruta tuoreet, jäähtyneet muffinit tuorejuustolla.