Gluteenittomat suklaahippukeksit
Arviot
(271 votes)
(271 votes)
Ehkä maailman maistuvimmat pikkuleivät – amerikkalainen klassikko, jota arvostetaan ympäri maailmaa. Näiden suklaakeksien tekeminen on helpompaa kuin uskotkaan. Tällä gluteenittomalla reseptillä saat juuri ihanan sitkeitä suklaahippukeksejä, joihin kukaan ei tule pettymään.
Valmistusaika
30 minAnnosmäärä
20 kplVaikeusaste
Helppo
Valmista näin
Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.
Sekoita voi ja sokeri yleiskoneella ja lisää kananmuna.
Kääntele sitten kuivat ainekset taikinaan ja sekoita lopuksi sekaan suklaahiput.
Pyörittele 20 pyöreää keksiä ja laita ne kahdelle uunipellille.
Paista noin 8 minuuttia uunin keskitasossa ja anna jäähtyä.
Vinkki! Lisää 100 g pähkinärouhetta, niin kekseistä tulee rapeampia ja pähkinäisiä.