Gluteenittomat suklaabrowniet
Kahvihetki

Gluteenittomat suklaabrowniet

Arviot

(49 votes)

(49 votes)

Elämä on liian lyhyt, jotta voisi jättää nauttimatta brownieista. Makeutta, tahmeutta ja pehmeyttä huokuvat browniet tulevat alun perin Yhdysvalloista ja ovat siten oikeastaan sukua amerikkalaiselle mutakakulle. Kokeile gluteenittomia suklaaruutuja uunipellillä – lupaamme, että teet näitä toistekin.

  • Valmistusaika
    60 min
  • Annosmäärä
    -
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Lämmitä uuni 165 asteeseen ja vuoraa suuri uunipellillinen tai vuoka leivinpaperilla.

  2. Hienonna tumma suklaa pieniksi paloiksi.

  3. Sulata voi kattilassa. Lisää suklaa varovasti ja sekoita hyvin.

  4. Sekoita kananmuna ja sokeri keskenään kulhossa.

  5. Lisää voi- ja suklaaseos ja muut aineet. Sekoita.

  6. Kaada taikina pellille tai vuokaan.

  7. Paista n. 30–40 minuuttia uunin alatasossa.

Reseptissä on käytetty:
Semper Mix Glutenfri, glutenfri och ljus mjölmix

GLUTEENITON JAUHOSEOS