Gluteenittomat suklaabrowniet
Arviot
(49 votes)
(49 votes)
Elämä on liian lyhyt, jotta voisi jättää nauttimatta brownieista. Makeutta, tahmeutta ja pehmeyttä huokuvat browniet tulevat alun perin Yhdysvalloista ja ovat siten oikeastaan sukua amerikkalaiselle mutakakulle. Kokeile gluteenittomia suklaaruutuja uunipellillä – lupaamme, että teet näitä toistekin.
Valmistusaika
60 minAnnosmäärä
-Vaikeusaste
Helppo
Valmista näin
Lämmitä uuni 165 asteeseen ja vuoraa suuri uunipellillinen tai vuoka leivinpaperilla.
Hienonna tumma suklaa pieniksi paloiksi.
Sulata voi kattilassa. Lisää suklaa varovasti ja sekoita hyvin.
Sekoita kananmuna ja sokeri keskenään kulhossa.
Lisää voi- ja suklaaseos ja muut aineet. Sekoita.
Kaada taikina pellille tai vuokaan.
Paista n. 30–40 minuuttia uunin alatasossa.