Gluteenittomat suklaabrowniet
Arviot
(53 votes)
(53 votes)
Elämä on liian lyhyt, jotta voisi jättää nauttimatta brownieista. Makeutta, tahmeutta ja pehmeyttä huokuvat browniet tulevat alun perin Yhdysvalloista ja ovat siten oikeastaan sukua amerikkalaiselle mutakakulle. Kokeile gluteenittomia suklaaruutuja uunipellillä – lupaamme, että teet näitä toistekin.
Valmistusaika
60 minAnnosmäärä
-Vaikeusaste
Helppo
Valmista näin
Lämmitä uuni 165 asteeseen ja vuoraa suuri uunipellillinen tai vuoka (halkaisija n. 28 cm) leivinpaperilla.
Pilko suklaa muruiksi.
Sulata voi kattilassa. Lisää suklaamurut vähän kerrallaan ja sekoita hyvin.
Sekoita muna, sokeri ja vaniljasokeri kulhossa. Lisää joukkoon hieman jäähtynyt voi-suklaa seos ja jauhot ja sekoita hyvin.
Kumoa taikina vuokaan.
Paista uunin alaosassa 165 °C:ssa n. 30-40 minuuttia.
Huom. valitse lyhyempi paistoaika, kun haluat, että browniet ovat sisältä pehmeitä.Anna jäähtyä ja leikkaa sopivan kokoisiksi paloiksi.