Gluteenittomat runebergintortut
Kahvihetki

Gluteenittomat Runebergintortut

Arviot

(15 votes)

(15 votes)

Nämä herkulliset Runebergintortut valmistuvat nopeasti!

  • Valmistusaika
    35 min
  • Annosmäärä
    8 - 10 kpl
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 225 °C:seen.

  2. Laita sulatettu voi tai margariini, sokeri, FinMix -jauhoseos, mantelijauhe, murustetut piparkakut, leivinjauhe ja munat kulhoon.

  3. Sekoita esim. puuhaarukalla tasaiseksi taikinaksi.

  4. Mausta manteli- tai karvasmanteliaromilla varovasti annostellen.

  5. Jaa taikina muffinivuokiin.

  6. Paista 225°C:ssa n. 12 minuuttia.

Koristelu

  1. Pursota vadelmamarmeladi jäähtyneiden muffinien keskelle.

  2. Sekoita tomusokerin joukkoon vettä sen verran, että saat paksun, mutta pursotettavan tahnan (esim. 2 dl tomusokeria, 1-2 rkl vettä).

  3. Pursota sokerikuorrute vadelmamarmeladin ympärille.

     

    Kuva ja Resepti: Hellapoliisi