Gluteenittomat Runebergintortut
Arviot
(22 votes)
(22 votes)
Nämä herkulliset Runebergintortut valmistuvat nopeasti!
Valmistusaika
35 minAnnosmäärä
8 - 10 kplVaikeusaste
Helppo
Valmista näin
Laita uuni lämpenemään 225 °C:seen.
Laita sulatettu voi tai margariini, sokeri, FinMix -jauhoseos, mantelijauhe, murustetut piparkakut, leivinjauhe ja munat kulhoon.
Sekoita esim. puuhaarukalla tasaiseksi taikinaksi.
Mausta manteli- tai karvasmanteliaromilla varovasti annostellen.
Jaa taikina muffinivuokiin.
Paista 225°C:ssa n. 12 minuuttia.
Koristelu
Pursota vadelmamarmeladi jäähtyneiden muffinien keskelle.
Sekoita tomusokerin joukkoon vettä sen verran, että saat paksun, mutta pursotettavan tahnan (esim. 2 dl tomusokeria, 1-2 rkl vettä).
Pursota sokerikuorrute vadelmamarmeladin ympärille.
Kuva ja Resepti: Hellapoliisi