Gluteenittomat mokkapalat
Arviot
(434 votes)
(434 votes)
Helposti valmistettavat ja herkulliset Gluteenittomat mokkapalat ovat lasten ja aikuisten mieleen.
Valmistusaika
45 minAnnosmäärä
28 kplVaikeusaste
Helppo
Valmista näin
Laita uuni lämpenemään 225 °C:seen.
Sulata voi tai margariini. Vispaa muna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi kulhossa.
Sekoita jauhoseos, leivinjauhe, vaniljasokeri ja siivilöi kaakaojauhe joukkoon. Kääntele sekoitetut kuiva-ainekset vuorotellen maidon ja juoksevan margariinin tai jäähtyneen voisulan kanssa muna-sokerivaahtoon. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 225°C:ssa n. 15 minuuttia.
Sulata kuorrutteen voi tai margariini ja anna jäähtyä. Voit myös käyttää juoksevaa margariinia.
Sekoita tomusokeri, kahvi, kaakao ja vaniljasokeri. Lisää voi ja sekoita tasaiseksi massaksi.
Levitä kuorrute lämpimän kakun päälle. Ripottele pinnalle gluteenittomia nonparelleja tai kookoshiutaleita. Anna kakun jäähtyä ja leikkaa neliöiksi.