Gluteeniton sokerikakku
Kahvihetki

Gluteeniton Sokerikakku

Arviot

(5 votes)

(5 votes)

Vinkki! Tällä taikinalla voit valmistaa myös gluteenittoman kakkupohjan.

  • Valmistusaika
    50 min
  • Annosmäärä
    10 palaa
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpiämään 175 °C:seen. Voitele kakkuvuoka ja kuorruta se Pofiber-perunakuidulla.

  2. Sulata rasva ja anna sen jäähtyä.

  3. Vatkaa muna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää voi tai margariini.

  4. Sekoita kuiva-aineet keskenään ja siivilöi ne muna-sokerivaahtoon varovasti sekoittaen.

  5. Lisää kuuma vesi ja sekoita.

  6. Kaada taikina voideltuun ja kuorrutettuun vuokaan. Paista uunissa 175 °C:ssa n. 35 minuuttia. Kokeile kypsyys tikulla.

    Vinkki! Mausta kakku halutessasi 2 teelusikallisella vaniljasokeria tai ½ sitruunankuorella (pese sitruuna hyvin ja raasta kuori).

Reseptissä on käytetty:
Semper Mix Glutenfri, glutenfri och ljus mjölmix

GLUTEENITON JAUHOSEOS

Semper Fin Mix, en glutenfri mjölmix

HIENO JAUHOSEOS