Gluteeniton pähkinäsuklaakakku
Kahvihetki

Gluteeniton Pähkinäsuklaakakku

Arviot

(1 votes)

(1 votes)

Kaikki rakastavat suklaakakkua. Pähkinöiden kera se on entistä parempaa.

  • Valmistusaika
    30 min
  • Annosmäärä
    10-12 palaa
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Pilko pähkinät rouheeksi.

  2. Sekoita huoneenlämpöinen rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

  3. Lisää keltuaiset, yksi kerallaan.

  4. Sulata suklaa ja lisää taikinaan.

  5. Lisää pähkinät, kahvi ja jauhoseos ja sekoita tasaiseksi.

  6. Vatkaa valkuaiset kovaksi ja lisää ne taikinaan varovasti käännellen.

  7. Lämmitä uuni 200 °C:seen

  8. Kumoa taikina voideltuun ja jauhoseoksella kuorrutettuun, irtoreunaiseen vuokaan, jonka halkaisija on n. 24 cm.

  9. Paista kakkua n. 30 minuuttia.

    Vinkki! Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptissä on käytetty:
gluteeniton jauhoseos

GLUTEENITON JAUHOSEOS

gluteeniton hieno jauheseos

HIENO JAUHOSEOS