Gluteeniton Pähkinäsuklaakakku
Arviot
(1 votes)
(1 votes)
Kaikki rakastavat suklaakakkua. Pähkinöiden kera se on entistä parempaa.
Valmistusaika
30 minAnnosmäärä
10-12 palaaVaikeusaste
Keskitasoa
Valmista näin
Pilko pähkinät rouheeksi.
Sekoita huoneenlämpöinen rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää keltuaiset, yksi kerallaan.
Sulata suklaa ja lisää taikinaan.
Lisää pähkinät, kahvi ja jauhoseos ja sekoita tasaiseksi.
Vatkaa valkuaiset kovaksi ja lisää ne taikinaan varovasti käännellen.
Lämmitä uuni 200 °C:seen
Kumoa taikina voideltuun ja jauhoseoksella kuorrutettuun, irtoreunaiseen vuokaan, jonka halkaisija on n. 24 cm.
Paista kakkua n. 30 minuuttia.
Vinkki! Tarjoa kermavaahdon kera.