Gluteeniton Mokka & mustapapu -kakku
Arviot
(1 votes)
(1 votes)
Mustat pavut antavat mousselle täyteläisen koostumuksen. Suklaan ja kahvin yhdistelmä on lyömätön. Tämän voi valmistaa laktoosittomana tai ilman maitoa.
Valmistusaika
60 minAnnosmäärä
10-12 palaaVaikeusaste
Keskitasoa
Valmista näin pohja
Sekoita taatelit, kookosraaste, kaakaojauhe ja suola tehosekoittimella.
Lisää kookosöljy ja kaurahiutaleet ja sekoita.
Vuoraa halkaisijaltaan 22 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla ja taputtele taikina vuoan pohjalle. Laita vuoka jääkaappiin tai pakastimeen ja aloita täytteen valmistaminen.
Valmista näin mousse
Jaa suklaa paloiksi ja laita kattilaan. Lisää kuuma espresso. Kuumenna varovasti tarvittaessa. Sekoita paksuksi massaksi ja anna jäähtyä.
Sekoita tehosekoittimella tasaiseksi massaksi pavut, taatelit, jogurtti, vanilja ja mahd. ripaus cayennepippuria.
Lisää suklaamassa ja jatka sekoittamista, kunnes taikina on tasaista.
Annostele täyte kaurapohjan päälle ja jäädytä pakastimessa vähintään 1 tunnin ajan. Ota sulamaan 30 minuuttia ennen tarjoamista ja koristele.