Gluteeniton Mokka & mustapapu -kakku
Kahvihetki

Gluteeniton Mokka & mustapapu -kakku

Arviot

(1 votes)

(1 votes)

Mustat pavut antavat mousselle täyteläisen koostumuksen. Suklaan ja kahvin yhdistelmä on lyömätön. Tämän voi valmistaa laktoosittomana tai ilman maitoa.

  • Valmistusaika
    60 min
  • Annosmäärä
    10-12 palaa
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin pohja

  1. Sekoita taatelit, kookosraaste, kaakaojauhe ja suola tehosekoittimella.

  2. Lisää kookosöljy ja kaurahiutaleet ja sekoita.

  3. Vuoraa halkaisijaltaan 22 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla ja taputtele taikina vuoan pohjalle. Laita vuoka jääkaappiin tai pakastimeen ja aloita täytteen valmistaminen.

Valmista näin mousse

  1. Jaa suklaa paloiksi ja laita kattilaan. Lisää kuuma espresso. Kuumenna varovasti tarvittaessa. Sekoita paksuksi massaksi ja anna jäähtyä.

  2. Sekoita tehosekoittimella tasaiseksi massaksi pavut, taatelit, jogurtti, vanilja ja mahd. ripaus cayennepippuria.

  3. Lisää suklaamassa ja jatka sekoittamista, kunnes taikina on tasaista.

  4. Annostele täyte kaurapohjan päälle ja jäädytä pakastimessa vähintään 1 tunnin ajan. Ota sulamaan 30 minuuttia ennen tarjoamista ja koristele.

Reseptissä on käytetty:
Semper gluteeniton kaurahiutale

GLUTEENITON KAURAHIUTALE