Pofiber paketti, pizzapohja ja punainen ruutulina
Helppo ateria

Gluteeniton Ketopizza parsa-fetatäytteellä

Arviot

(2 votes)

(2 votes)

Ketopizza on helppo valmistaa gluteenittomana, koska se leivotaan ilman vehnää. Ketogeeninen pizzapohja valmistuu käsiä sotkematta. Täytä pizzapohja omilla toivetäytteilläsi tai katso reseptin vinkit pesto-parsa-fetatäytteelle. Kuva ja resepti Hellapoliisi.

  • Valmistusaika
    30 min
  • Annosmäärä
    1 pizza
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Laita juustoraaste mikroaaltouunin kestävään kulhoon ja sulata juustoa puolesta minuutista minuuttiin. Sekoita, jotta näet onko juusto sulanut.

  2. Sekoita joukkoon tuorejuusto tai turkkilainen jogurtti.

  3. Sekoita taikinaan keskenään sekoitetut Pofiber ja leivinjauhe, sekä kananmuna. 

  4. Laita taikina leivinpaperin päälle. Laita päälle toinen leivinpaperi. Painele taikina käsin haluamaasi muotoon. 

  5. Esipaista pohjaa 200 asteessa 2-3 minuuttia.

  6. Levitä sitten pinnalle pestokastike. Leikkaa pikkuparsoista tyvestä palat ja laita päälle pikkuparsat, murustettua fetajuustoa ja puolitettuja kirsikka- tai miniluumutomaatteja.

  7. Jatka paistamista 200°C:ssa noin 10 minuuttia tai kunnes pinta on saanut väriä.

  8. Rouhi pinnalle mustapippuria ja koristele rucolalla tai tuoreella basilikalla. Tarjoa heti!

Reseptissä on käytetty:
Semper Pofiber, glutenfritt bakhjälpmedel

POFIBER PERUNAKUITU