Gluteenittomat cocktail-leivät
Juhla

Gluteenittomat cocktail-leivät

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Meiltä löydät reseptejä gluteenittomiin cocktail-leipiin. Näiden suosio on taattu!

  • Valmistusaika
    20 min
  • Annosmäärä
    4-6
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Rapu- & mätitäyte:

  1. Kuori keitetyt ravut, säästä muutama koristeluun ja pilko loput täytteeseen sopivan kokoiksi paloiksi.

  2. Laita pilkotut ravut kulhoon, lisää majoneesi ja crème fraiche, sekoita

  3. Pilko tilli pieneksi ja lisää kulhoon (säästä muutama varsi koristeluun).

  4. Lisää täytteeseen hieman raastettua sitruunankuorta ja n. 1 tl sitruunamehua.

  5. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita täyte valmiiksi.

  6. Paista Toasty viipaleet voissa ja paloittele sopivan kokoisiksi cocktail-paloiksi. Lisää päälle täytettä.

  7. Koristele mädillä, katkaravuilla ja tillillä ja lisää päälle vielä ripaus mustapippuria.

Kanttarelli- & parmesaanitäyte timjamin kera:

  1. Paista sienet kuivalla paistinpannulla, kunnes neste on haihtunut. Lisää sitten voi ja oliiviöljy ja paista, kunnes sienet ovat kauniin värisiä. Mausta suolalla ja pippurilla.

  2. Paista Toasty viipaleet voissa ja paloittele sopivan kokoisiksi cocktail-paloiksi. Lisää päälle täytettä.

  3. Laita leipien päälle parmesanjuustoa ja tuoretta timjamia.

Reseptissä on käytetty:
Semper Toasty Fiber, glutenfritt rostbröd med fiber

TOASTY ROUHEINEN