Gluteenittomat cocktail-leivät
Arviot
(0 votes)
(0 votes)
Meiltä löydät reseptejä gluteenittomiin cocktail-leipiin. Näiden suosio on taattu!
Valmistusaika
20 minAnnosmäärä
4-6Vaikeusaste
Helppo
Rapu- & mätitäyte:
Kuori keitetyt ravut, säästä muutama koristeluun ja pilko loput täytteeseen sopivan kokoiksi paloiksi.
Laita pilkotut ravut kulhoon, lisää majoneesi ja crème fraiche, sekoita
Pilko tilli pieneksi ja lisää kulhoon (säästä muutama varsi koristeluun).
Lisää täytteeseen hieman raastettua sitruunankuorta ja n. 1 tl sitruunamehua.
Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita täyte valmiiksi.
Paista Toasty viipaleet voissa ja paloittele sopivan kokoisiksi cocktail-paloiksi. Lisää päälle täytettä.
Koristele mädillä, katkaravuilla ja tillillä ja lisää päälle vielä ripaus mustapippuria.
Kanttarelli- & parmesaanitäyte timjamin kera:
Paista sienet kuivalla paistinpannulla, kunnes neste on haihtunut. Lisää sitten voi ja oliiviöljy ja paista, kunnes sienet ovat kauniin värisiä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paista Toasty viipaleet voissa ja paloittele sopivan kokoisiksi cocktail-paloiksi. Lisää päälle täytettä.
Laita leipien päälle parmesanjuustoa ja tuoretta timjamia.