Gluteeniton Voileipäkakku kana-pekonitäytteellä
Arviot
(9 votes)
(9 votes)
Gluteeniton voileipäkakku herkullisen kana-pekonitäytteen kera.
Valmistusaika
45 minAnnosmäärä
8-10 palaaVaikeusaste
Keskitasoa
Valmista näin
Paista pekoni rapeaksi ja valuta talouspaperin päällä. Pilko pieniksi paloiksi.
Sekoita majoneesi, jogurtti, pilkottu ruohosipuli, grillatun kanan palaset, sinappi ja pippuri.
Lisää seokseen pieneksi pilkotut, aurinkokuivatut tomaatit ja 2/3 pekonista.
Leikkaa leipien reunat pois. Laita 1/3 leipäviipaleista tarjoiluvadille. Jaa puolet täytteestä leipäviipaleiden päälle ja lisää 1/3 leipäviipaleista ja lisää toinen puoli täytteestä. Laita loput leipäviipaleet kakun päälle.
Peitä voileipäkakku muovikelmulla ja anna maustua jääkaapissa n. 3-4 tuntia.
Levitä kakun päälle kerros tuorejuustoa.
Koristele esim. kesäkurpitsan suikaleilla (saat ohuita suikaleita juustohöylällä), kirsikkatomaatin puolikkailla, yrteillä ja pekoninpalasilla. Raasta päälle parmesanjuustoa.
Vinkki! Kun valmistat erimuotoisia voileipäkakkuja voi leipäviipaleiden tarve vaihdella. Voit valmistaa hienoja koristeita kasviksista, kun leikkaat niistä ohuihta viipaleita juustohöylällä ja taiteilet koristeita viipaleista.