Gluteeniton sahramituorejuustokakku
Juhla

Gluteeniton sahramituorejuustokakku

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Raikasta ja herkullista, ilman valkoista sokeria, Maistuu niin kesällä kuin talvellakin!

  • Valmistusaika
    45 min
  • Annosmäärä
    10-12 palaa
  • Vaikeusaste
    Keskitasoa
Tallenna resepti

Valmista näin pohja

  1. Sekoita taatelit, kookosraaste, kaakaojauhe ja suola tehosekoittimella.

  2. Lisää kookosöljy ja kaurahiutaleet ja sekoita.

  3. Vuoraa halkaisijaltaan 22 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla ja taputtele taikina vuoan pohjalle. Laita vuoka jääkaappiin tai pakastimeen ja aloita täytteen valmistaminen.

Valmista näin täyte

  1. Sulata kookosöljy kattilassa ja anna jäähtyä.

  2. Sekoita hunaja, jogurtti ja sahrami kulhossa ja lisää kookosöljy.

  3. Levitä täyte kaurapohjan päälle ja anna kakun olla pakastimessa vähintään 3 tuntia. Kakun tulee sulaa n. 15 min. ennen tarjoamista.

  4. Päällystä kakku kesä- tai talvitäytteillä. Valuta päälle hunajaa ohuena nauhana.