Gluteeniton sahramituorejuustokakku
Arviot
(0 votes)
(0 votes)
Raikasta ja herkullista, ilman valkoista sokeria, Maistuu niin kesällä kuin talvellakin!
Valmistusaika
45 minAnnosmäärä
10-12 palaaVaikeusaste
Keskitasoa
Valmista näin pohja
Sekoita taatelit, kookosraaste, kaakaojauhe ja suola tehosekoittimella.
Lisää kookosöljy ja kaurahiutaleet ja sekoita.
Vuoraa halkaisijaltaan 22 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla ja taputtele taikina vuoan pohjalle. Laita vuoka jääkaappiin tai pakastimeen ja aloita täytteen valmistaminen.
Valmista näin täyte
Sulata kookosöljy kattilassa ja anna jäähtyä.
Sekoita hunaja, jogurtti ja sahrami kulhossa ja lisää kookosöljy.
Levitä täyte kaurapohjan päälle ja anna kakun olla pakastimessa vähintään 3 tuntia. Kakun tulee sulaa n. 15 min. ennen tarjoamista.
Päällystä kakku kesä- tai talvitäytteillä. Valuta päälle hunajaa ohuena nauhana.