Gluteeniton Pizza italialaisittain
Arviot
(1194 votes)
(1194 votes)
Kata punaruudullinen liina, kynttilä ja taustalle haitarinsoittoa. Tarjoa pizza rapean salaatin kera.
Valmistusaika
45 minAnnosmäärä
2 kplVaikeusaste
Helppo
Valmista näin
Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää öljy ja suola. Lisää jauhoseos ja sekoita taikinaksi.
Kohota n.15 minuuttia.
Jaa taikina kahteen palaan ja leivo pyöreiksi pizzoiksi laita leivinpaperilla päällystetylle pellille.
Levitä täytteet (paitsi rucola ja parma- kinkku) pizzan päälle.
Paista uunin keskiosassa 225°C:ssa n. 20 minuuttia. Päällystä parmankinkulla ja rucolalla.
Huom: Semperin valikoimissa on myös gluteenittomia, esipaistettuja herkullisia pizzapohjia, löydät ne useimmiten tuoreleipäosastolta.