Gluteeniton Pizza italialaisittain
Juhla

Gluteeniton Pizza italialaisittain

Arviot

(1167 votes)

(1167 votes)

Kata punaruudullinen liina, kynttilä ja taustalle haitarinsoittoa. Tarjoa pizza rapean salaatin kera.

  • Valmistusaika
    45 min
  • Annosmäärä
    2 kpl
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää öljy ja suola. Lisää jauhoseos ja sekoita taikinaksi.

  2. Kohota n.15 minuuttia.

  3. Jaa taikina kahteen palaan ja leivo pyöreiksi pizzoiksi laita leivinpaperilla päällystetylle pellille.

  4. Levitä täytteet (paitsi rucola ja parma- kinkku) pizzan päälle.

  5. Paista uunin keskiosassa 225°C:ssa n. 20 minuuttia. Päällystä parmankinkulla ja rucolalla.

    Huom: Semperin valikoimissa on myös gluteenittomia, esipaistettuja herkullisia pizzapohjia, löydät ne useimmiten tuoreleipäosastolta.