Gluteeniton näkkileipäpizza – kaksi eri täytettä
Juhla

Gluteeniton näkkileipäpizza – kaksi eri täytettä

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Kun rapea näkkileipä ja välimeren keittiö kohtaavat, ovat maut kohdallaan. Niin helppoa ja yksinkertaista ja todella herkullista.

  • Valmistusaika
    20 min
  • Annosmäärä
    2
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 200°C:een

  2. Levitä ohut kerros tomaatipyreetä näkkileivän päälle.

  3. Lisää haluamasi täyte ja valuta sen päälle oliiviöljyä nauhana.

  4. Laita pizzat leivinpaperilla vuoratun pellin päälle ja paista 200°C:ssa n. 10 minuuttia.

  5. Ota pizzat uunista, laita vihreitä lehtiä pinnalle ja tarjoa heti.

    Vinkki! Ripottele pinnalle myös paahdettuja pähkinöitä ja tuoreita yrttejä.

Reseptissä on käytetty:
Semper Spisbröd, ett glutenfritt och FODMAP-Friendly knäcke

VARRASNÄKKILEIPÄ