Gluteeniton näkkileipäpizza – kaksi eri täytettä
Arviot
(0 votes)
(0 votes)
Kun rapea näkkileipä ja välimeren keittiö kohtaavat, ovat maut kohdallaan. Niin helppoa ja yksinkertaista ja todella herkullista.
Valmistusaika
20 minAnnosmäärä
2Vaikeusaste
Helppo
Valmista näin
Laita uuni lämpenemään 200°C:een
Levitä ohut kerros tomaatipyreetä näkkileivän päälle.
Lisää haluamasi täyte ja valuta sen päälle oliiviöljyä nauhana.
Laita pizzat leivinpaperilla vuoratun pellin päälle ja paista 200°C:ssa n. 10 minuuttia.
Ota pizzat uunista, laita vihreitä lehtiä pinnalle ja tarjoa heti.
Vinkki! Ripottele pinnalle myös paahdettuja pähkinöitä ja tuoreita yrttejä.