Gluteenittomat Sahramiskonssit
Arviot
(0 votes)
(0 votes)
Tuoreet skonssit maistuvat aamiaisella ja iltapäiväteen kera.
Valmistusaika
45 minAnnosmäärä
15 kplVaikeusaste
Helppo
Valmista näin
Laita uuni lämpenemään 250 °C:seen.
Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa, lisää rasva ja nypi muruiseksi taikinaksi.
Lisää maito, vaniljarahka ja hunaja. Sekoita.
Jauhota kädet ja muotoile taikinasta 6 kevyesti matalaksi taputeltua pyöreää skonssia. Laita skonssit leivinpaperilla vuoratulle pellille.
Voitele leipien pinta vedellä. Ripottele halutessasi pinnalle hasselpähkinöitä tai manteleita.
Paista uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes skonssit ovat kauniinvärisiä.