Gluteenittomat sahramiskonssit
Joulu

Gluteenittomat Sahramiskonssit

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Tuoreet skonssit maistuvat aamiaisella ja iltapäiväteen kera.

  • Valmistusaika
    45 min
  • Annosmäärä
    15 kpl
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 250 °C:seen.

  2. Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa, lisää rasva ja nypi muruiseksi taikinaksi.

  3. Lisää maito, vaniljarahka ja hunaja. Sekoita.

  4. Jauhota kädet ja muotoile taikinasta 6 kevyesti matalaksi taputeltua pyöreää skonssia. Laita skonssit leivinpaperilla vuoratulle pellille.

  5. Voitele leipien pinta vedellä. Ripottele halutessasi pinnalle hasselpähkinöitä tai manteleita.

  6. Paista uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes skonssit ovat kauniinvärisiä.

Reseptissä on käytetty:
gluteeniton karkea jauheseos

KARKEA JAUHOSEOS