Gluteenittomat sahramiskonssit
Joulu

Gluteenittomat Sahramiskonssit

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Tuoreet skonssit maistuvat aamiaisella ja iltapäiväteen kera.

  • Valmistusaika
    45 min
  • Annosmäärä
    15 kpl
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Laita uuni lämpenemään 250 °C:seen.

  2. Sekoita kaikki kuivat aineet kulhossa, lisää rasva ja nypi muruiseksi taikinaksi.

  3. Lisää maito, vaniljarahka ja hunaja. Sekoita.

  4. Jauhota kädet ja muotoile taikinasta 6 kevyesti matalaksi taputeltua pyöreää skonssia.

  5. Ripota pinnalle hasselpähkinöitä tai manteleita.

  6. Paista uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes skonssit ovat kauniinvärisiä.

Reseptissä on käytetty:
Glutenfria saftiga kanelbullar

KUITUPITOINEN JAUHOSEOS