Gluteenittomat lohi, omena ja piparjuurileipäset
Joulu

Gluteenittomat Lohi, omena ja piparjuuri -leipäset

Arviot

(0 votes)

(0 votes)

Herkullinen yhdistelmä: makeutta omenasta, suolaisuutta lohesta ja kirpeyttä piparjuuresta.

  • Valmistusaika
    20 min
  • Annosmäärä
    3 kpl
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Leikkaa ensin leivän reunat pois ja sen jälkeen kukin leipäviipale kahdeksi kolmionmuotoiseksi palaksi.

  2. Vatkaa voi tai margariini ilmavaksi sähkövatkaimella

  3. Levitä vatkattu voi leiville ja ripottele päälle sormisuolaa, sitruunankuorta raasteen ja piparjuurta.

  4. Pilko omena hyvin pieniksi paloiksi.

  5. Laita lohta, omenanpaloja ja ruohosipulia leivän toiselle puolikkaalle ja lisää toinen puolikas kanneksi. Kiinnitä palaset yhteen hammastikulla.

Reseptissä on käytetty:
Semper Mörkt med fullkorn, glutenfritt fullkornsbröd med frön

TUMMA LEIPÄ MÖRKT SIS. TÄYSJYVÄÄ