Gluteenittomat joulutortut uudella tavalla
Joulu

Gluteenittomat Joulutortut uudella tavalla

Arviot

(2 votes)

(2 votes)

Tämä taikina on helposti käsiteltävä. Vihreän kuulan puolikkaasta saat hauskan marmeladitäytteen joulutortulle.

  • Valmistusaika
    45 min
  • Annosmäärä
    20
  • Vaikeusaste
    Helppo
Tallenna resepti

Valmista näin

  1. Mittaa huoneenlämpöinen voi ja maitorahka kulhoon ja vatkaa keskenään.

  2. Sekoita leivinjauhe jauhoseoksen joukkoon ja yhdistä voi-rahkaseokseen. Kääntele taikina tasaiseksi ja anna taikinan levätä hetki kylmässä, sillä kylmää taikinaa on helpompi käsitellä.

  3. Kaulitse jauhoseoksella jauhotetulla pöydällä suorakaiteen malliseksi, muutaman millin paksuiseksi levyksi.

  4. Ota torttumuotilla kuvioita ja käännä joka toinen sakara keskelle.

  5. Nosta tortut leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

  6. Laita pinnalle puolikas vihreä kuula. Voitele halutessasi tortut rikotulla munalla.

  7. Paista 225°C:ssa uunin keskiritälatasolla noin 15 minuuttia.

  8. Siivilöi päälle tomusokeria ennen tarjoamista.

    Kuva ja resepti: Hellapoliisi

Reseptissä on käytetty:
Semper Fin Mix, en glutenfri mjölmix

HIENO JAUHOSEOS

Semper Mix Glutenfri, glutenfri och ljus mjölmix

GLUTEENITON JAUHOSEOS